• Novato
Afisajul LCD de 7 Inch 600TVL Interfon Video cu vedere de Noapte Ușa Telefon

Afisajul LCD de 7 Inch 600TVL Interfon Video cu vedere de Noapte Ușa Telefon

RON 270.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Dacă termine de vorbit, aveți posibilitatea să apăsați butonul butonul pentru a închide de pe unitatea interioară . Am doar nava a confirmat pentru adrese. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po . Atunci când responsabilul casei prese talkback buton, se poate vorbi cu fiecare alte. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.(Cu excepția unor țări și APO / FPO)
2. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 12 luni Producătorul modelului de Garanție limitată pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și / sau utilizate în mod abuziv după primire).
Returnare Și Rambursare :
1.
【】 Descriere funcțională
Când un vizitator apasă butonul de Apel în unitatea exterioară, unitatea interioară inele si prezinta vizitatorilor imagine. de sef de casa poate apăsa butonul de deblocare în unitatea interioară pentru a debloca
control electronic de blocare(produsele noastre nu este, inclusiv de control electronic de blocare). Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp de vorbire și imagine întârziere este de aproximativ 120 secunde. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.
Despre Garanție :
1. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.
Apăsați pe monitor butonul si apoi butonul pentru a vorbi și puteți monitoriza în afara și de a vorbi cu vizitatorul. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul (ele) este (sunt) nu ca publicitate. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Despre Feedback-Ul :
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT . Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL.Apăsați continuu pe butonul enter timp de 2 secunde, atunci când aparatul este în modul de așteptare, acesta va intra în "evita să deranjați" modul atunci când puterea de lumină rândul său, să fie de culoare roșie. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).
【 Unitate interioară caietul de sarcini 】 ◆dimensiune Ecran : 7"(16 : 9 display) ◆ Rezolutie : digital 800(RGB)×480 Pixel ◆ unghi Vizual : până la 50 de grade, în jos de 70 de grade, la stânga sau la dreapta de 70 de grade ◆ Luminozitate : 2 0cd/M ◆ sunet de Apel : chorded polifonice de apel ◆ Sensibilitate : 56db ◆ sistem de Semnal : PAL/NTSC (opțional) ◆ tensiune de Intrare : AC 100 V-240 V~ 50 Hz/60 Hz ◆ Consumul total de Energie : ≤6 W(400m A) ◆ Stand-by Consumul de Energie : ◆ Adaptor de alimentare Caietul de sarcini : DC 15 V ◆ Vorbi Timp de Întârziere : 120 S±10% ◆ Monitoriza Timpul de Întârziere : 40±10% ◆ Eficiente distanta : 200 M(4×0,75 M?) ◆ Temperatura de operare : - 20~+6 0 ◆ umiditate Relativă : 10%~90%(KH) ◆ unitate Interioară metoda de instalare : montat pe perete tip
【Unitate În Aer Liber Caietul De Sarcini】
◆Infraroșu lampă de iluminat distanta : aproximativ 4 metri
◆ Rezolutie : 600 linii ◆ Vorbi timp de întârziere : 120 S±10% ◆ Imagine distanta de transmisie : aproximativ 200 de metri ◆ unghi Vizual : 92 ◆ KW : ◆ Putere : DC 15 V (furnizate de extensie telefon direct) ◆ Camera : de Înaltă definiție și pline de culoare CMOS/CCD(opțional) ◆ în aer liber infraroșu viziune de noapte funcția : 10 LUX infraroșu ◆ Temperatura de Operare : -20 ° C+60 C ◆ unitate Exterioară metoda de instalare : incorporat sau? montat pe perete tip
【 Lista De Produse 】
◆ unitate interioară : 1 buc
◆ unitate exterioara : 1 buc
◆ Suport de unitate interioară : 1 buc
◆ 4 Pconnecting cablu : 1 buc ( standard de 1 M )
◆ Nnlocking cablu de semnal : 1buc
◆ Adaptor : 1 buc
◆ Șurub kituri : 1buc
Despre Livrare :
1.

Principalele caracteristici

Dimensiune Senzor(Inch):
1/3
putere:
15v
Samrt Acasă Interfață:
No
Interfata De Comunicare:
Cu fir
Control Acces:
Nici unul
Ecran Dimensiune Ecran(inch):
7
Răspunde De Modul De:
Hands-free
Camera IP Interface:
No
Tehnologia:
Digital
Zona De Intrare:
Nici unul
Tip:
Sistem De Interfon
Camera tip Senzor:
CMOS
Unghi De Vizualizare (°):
92
Nume De Brand:
GG Winwa
Soneria:
Da
Material:
Alte
Kit-Ul De Configurare:
Unu la unu video interfon
Instalare:
Montare Pe Perete
Dimensiune:
7
Metodă De Conectare:
Cu fir
Numărul De Model:
Alte
Display Tip Ecran:
culoare
Rezistent la apa:
Da
Rezoluție:
> 420 Linii TV
Camera:
Alte
putere:
15v

Alegerea clientului