• Novato
100 de sfaturi de Unghii False Tips cu Display din Plastic Instrument Practica Manichiura Nail Art French Formare Cadru Detașabil Instrumente

100 de sfaturi de Unghii False Tips cu Display din Plastic Instrument Practica Manichiura Nail Art French Formare

RON 5.68

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Facem control de calitate înainte de a trimite articole. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil pentru Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.
Timpul de livrare de China post registrul e-mail de aer și Singepore post este despre 20-45 zile lucrătoare după ce a fost postat în mod normal . Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-60 de zile
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Principalele caracteristici

Tip De Element:
Unghii False
Tip:
Plin Sfaturi De Unghii
Nume De Brand:
Laquee Rette
Dimensiune:
100pcs
Unghii Lățime:
Naturale
Cantitatea:
100buc
Cerere:
Degetul
Lungimea Unghiilor:
Naturale
Numărul De Model:
100buc
Material:
Plastic

Alegerea clientului