• Novato
Victor VC2GA Afișaj Digital de Umiditate din Lemn Tester

Victor VC2GA Afișaj Digital de Umiditate din Lemn Tester

RON 46.84

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Victor VC2 GA Afișaj Digital de Umiditate din Lemn Tester Funcția : 1, Pentru a testa o gamă range5%~40% 2, Trei specii de inteligent, utilizatorii proprii de funcționare 3, de Auto-calibrare și reducerea la zero funcție, operație simplă 4, LCDDigital display, clară și intuitivă, 5, Doi pini, pentru a satisface nevoile utilizatorilor diferite caietul de sarcini : 1, Display : 2position LCDDigital afișa, de înaltă word22mm 2, rata de Eșantionare : 3second/secunda 3, Rezolutie : 1% 4, Gama : 5%~40% 5, precizia de Măsurare : +1%rdg+1d 6, Putere Supply9 V (6 F22) Baterie secțiunea Pachetul include : 1 * VC2 GA Lemn Metru de Umiditate 1 * manual de Utilizare 1 * Sac
Transport :
Elementele vor fi trimise la toate țările din întreaga lume, (Post rus a fost afectat de LCACS, atât locale, servicii de livrare prin poștă (inclusiv EMS) va fi amânată de mai multe ori) costurile De transport pentru toate țările sunt la fel. Elementul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare Acest pachet va fi trimis prin China Post Airmail Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis. Vom folosi bule de aer pentru a încheia cu atenție elemente
Observație : e a e-mail înregistrată și comune mail . E-mail înregistrată trebuie să plătească alte $2 .Dacă doriți să trimis prin scrisoare recomandată ,vă rugăm să-l plătească și bilet pe element .Multumesc .
Shippingtime :
Impozitul Pe Vânzări :
Nici un Impozit pe Vânzări este Nevoie
Plata :
Garanție și retur : Pentru asigurarea faptului că toate elementele sunt în bună calitate, vom testa toate produsele înainte de pachete au fost trimise . 30 de zile de garanție de la achiziționat data. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail înainte de a se întoarce elementul defect. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile.
Singurul produs defect va fi oferit de schimb.
Contactați-ne :
Biroul nostru de ore sunt :
- 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de luni până vineri
- 8 : 30-1 : 00 p. m. (GMT +8) de sâmbătă
- 8 : 30-6 : 00 p. m. (GMT +8) de duminică
- Biroul nostru este închis în zilele de sărbători legale (China). Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.
Am fost întotdeauna încercarea de a oferi cele mai bune servicii și produse fiabile pentru fiecare client. Va rugam sa ne contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a pleca de feedback negativ . noi vă va ajuta în orice mod posibil și scopul de a răspunde la toate e-mailurile .

Principalele caracteristici

Cu Iluminare Din Spate Sau Nu:
No
Tip Display:
Digital
Numărul De Model:
VC2GA
Nume De Brand:
Victor
DIY Consumabile:
Prelucrarea lemnului

Alegerea clientului