• Novato
Suport Universal Flexibil Caracatiță Trepied Suport Selfie Stand Muntele Monopied Styling cu Accesorii telefon pe-clip Pentru Camera

Suport Universal Flexibil Caracatiță Trepied Suport Selfie Stand Muntele Monopied Styling cu Accesorii telefon

RON 8.38

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

scopul nostru vine complet cu : 1x flexibil gorillapod trepied 1 x camera de conectare rapidă Descriere : - tentacule de Caracatiță se confrunte pe nimic! Captura de mai bine perspective prin utilizarea articulații flexibile pentru a asigura aparatul de fotografiat sau telefon pentru aproape orice obiect! - Hands free utilizarea telefonului; de a viziona și înregistra clipuri video, You Tube, Face Time sau Skype etc! - Cel MAI bun mod de a face fotografii de grup sau selfies! Acestea vă permit să setați până aproape oriunde și de pas înapoi pentru o mare selfie sau o fotografie de grup! - Portabil, compact, flexibil și ușor - picioare de Cauciuc asigura stabilitatea și trepiedul este uzură și rezistente la apă. - Inclus detasabila rapid conectorului' vă permite de a monta și demonta aparatul de fotografiat, fără a fi nevoie pentru a muta trepied! Compatibilitate Detalii : - Compatibil cu toate telefoanele (mai puțin de 8 cm latime), cum ar fi i Phone, Samsung, HTC, Huawei etc. Muntele poate fi extinsă până la 8 cm! - Compatibil cu camerele digitale, pur și simplu șurub racord rapid în 1/4" gaura de la baza camerei. - Complet 360 de grade de rotație ale capului și în fiecare comună pe fiecare picior! Posibilități nelimitate! - 16.5 cm inaltime (se extinde până la 24,5 cm înălțime cu adaptor telefon) - Cantareste mai putin de 45 de grame, dar suporta pana la 7 ori greutatea sa!
FAQ : 1.Q : Ce articol marime este? O : Dacă acestea au diferite dimensiuni, dimensiunea este de remarcat în descrierea din magazin. Altfel este o mărime pentru toți. 2.Q : Când pot primi pachetul după plata? O : Servicii Standard durează aproximativ 10-35 zile lucrătoare.Accelerate de Serviciu durează aproximativ 3-15 zile lucratoare. Depinde de destinație și de factori obiectivi, se poate lua de mai multe ori până la 30-90 de zile. 3.Q : eu inca nu am primit produsul dupa 35 de zile, ce ar trebui să fac? O : transport maritim Internațional nevoie de mai mult timp, pls așteptați câteva zile până la cea de-a 60-a, Dacă încă nu a primit pachetul, Pls contactati-ne prin telefon sau e-mail, noi oferim rambursare completă, nici o scuză. 4.Î : de Ce am primit este diferit de imagine, ceea ce s-a întâmplat? O : imaginea arată numai unele dintre probele noastre, și stilurile noastre de actualizare săptămânal, nu putem trimite exact la fel ca picture show putem trimite numai stiluri similare. 5.Q : am primit produsul într-rupt, ceea ce ar trebui să fac? A : Fiecare element înainte de expediere este bine inspectate, deși ne-am ambalat bine, încă nu poate fi evitat ca de manipulare dur de transport lucrător în acest caz, pls contactati-ne și lasă-mă să știu cât de mulți cantitatea rupt, vă rugăm să mi e-mail ce. Ai prefera : rambursa relativă bani sau retrimite la Feedback-ul : Ne-ar dori să câștige Toate cele Cinci stele de feedback-ul Pozitiv. Comentariul tau este foarte important pentru noi.Vă rugăm să nu deschide disputa la noi. Dacă nu sunteți mulțumit cu oricare dintre elementele, vă rugăm să ne contactați și Vom rezolva problema pentru tine.VĂ MULȚUMESC!

Principalele caracteristici

Pliat Lungime (mm):
185
Pachet:
Da
Tip:
Mini Trepied / Usoare
Numărul De Model:
caracatita trepied
Nume De Brand:
ulanzi
Utilizarea:
Aparat De Fotografiat Digital
Greutate (g):
58
Max Extened Lungime (mm):
185
Material:
Plastic

Alegerea clientului