• Novato
Armata verde de înaltă imitație de blană de vulpe tesatura de îmbrăcăminte covor decor tesatura plus,a simțit pânză,160cmX45cm(jumătate de curte)/buc

Armata verde de înaltă imitație de blană de vulpe tesatura de îmbrăcăminte covor decor tesatura plus,a simțit

RON 51.98

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

metru
Caracteristică : Continut : fibre Chimice Lățime : 160 cm Dimensiunea : 160*45cm (jumătate de curte) Una buc/ Pentru două piese este de 90cm (o curte) de mult nu avem de gând să-l împartă. Greutate : 700 grame /bucata Gramada Lungime : 2cm Notă : blana tăiate de mână , astfel încât există ±3cm eroare, dacă te deranjează,vă rugăm să nu plasați comanda.
fotografie de produs
Plata Escrow. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare cu privire la modul de a plăti sau orice întrebări cu privire la plată.
Transportul nu Suntem responsabili pentru undeliverable adresa. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită. Elementul va fi trimisă în termen de 24-48 de ore după clară de plată (cu excepția week-end și de vacanță). Ora de sosire :
1. Aerul e-Mail : 15-30 de zile
2. EMS : 5-10 zile, Ocazional, poate întârzia din cauza ta locală Client clearance-ul. Dacă nu sa produs după 30 de zile, vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve. Noi nu oferim combina transportul maritim. Noi nu suntem responsabili pentru taxe sau impozite din țara dumneavoastră.
Înapoi 1 An de Garanție, suma Licitată în încrederea! Toate elementele sunt 100% de Brand Nou. Toate elementele au fost testate înainte de expediere. Putem schimba elementul în termen de 30 de zile după ce ați primit-o, dacă este defect. Revenit element trebuie să aibă toate ambalajele originale si accesorii cu Aprobarea Cod de Retur. Cumparatorul este responsabil pentru returnarea costurile de transport. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri. Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat. Aceasta poate dura până la 3 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.
Altele TOATE produsele vor fi ambalate Fără cutie de vânzare cu amănuntul. Ne străduim pentru a câștiga 100% perfect "de Cinci Stele" scoruri de la tine. Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi. Dacă nimic despre tranzacție nu a satisface așteptările dumneavoastră. Vă RUGĂM SĂ NE cunoaștem ȘI să NE DEA POSIBILITATEA DE A FACE LUCRURILE CHIAR înainte de a pleca feedback-ul.

Principalele caracteristici

Tesatura Piele De Căprioară Tip:
#
Nume De Brand:
ZHONGYIJIATIMELY
Model:
Simplu Vopsit
Technics:
Tricotate
Tip:
tesatura plus
Tip De Produs:
Alt Material
Caracteristică:
Windproof
Lățime:
160cm
Stil:
Europa și Statele Unite ale americii
Tricotate Tip:
#
Nețesute Technics:
#
Material:
Fibre chimice
Clasificarea De Culoare:
Armata verde transparent
Stil:
Europa și Statele Unite ale americii
Procesul:
Imprimare si vopsire
potrivit:
Altă parte DIY tesatura

Alegerea clientului