• Novato
LEO&LIN Broderie Perspectivă Lumină Slabă Flori Tăiate Moda Jacquard Imitație de Mătase Rid Tesatura Organza

LEO&LIN Broderie Perspectivă Lumină Slabă Flori Tăiate Moda Jacquard Imitație de Mătase Rid Tesatura Organza

RON 17.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

metru metru metru Culoare : Ca foto Material : Mijlocul de amestecare Lățime : 145 cm Dimensiune : 1 Pentru=1 Metru=100cm (lungime)(±1cm) nu vă faceți griji : W să NU se Taie daca comandati mai mult de 1 metru. Greutate : ≈ 100g/metru. Caracteristici : De Înaltă Calitate, Realizate Manual Tesatura.Buna naturale Senzație de atingere,Moale,confortabil,de Grosime Medie.Costum foarte frumos pentru Perdele,Stofe,Mozaic,Lucru de Cusut,textile de Casa.Este un material de bază pentru fiecare mozaic.Puteți verifica Feedback-ul : ) Observație : mai mult sau Mai puțin litttle diferențele de culoare Cauzate de diferite PC/Camera/Displayer,este normal,nimeni Nu poate controla cu adevărat,te Rog să știi,dacă nu te accepta,te rog, nu scopul.Multumesc : )
Cumpărătorul sfat (fotografiate ca default) Țesăturile sunt întregului volum, în conformitate cu nevoile diferite ale pro, se taie un număr corespunzător de metri, nu pot fi luate după tăiere înapoi, sunt proprietăți personalizate, nu accepta returnarea, fotografiat ca a fost de acord, vă mulțumesc!
În primul rând, magazin de bunuri de filmare, din cauza limitărilor de display si camera, culoarea este dificil să se evite, diferite de cumparatori vedea culori diferite de la calculator va fi diferit, culoarea persistentă vă rugăm să cu atenție împușcat; nu accepta culoarea ca un motiv pentru diferența în evaluarea și retur, fotografiat ca a fost de acord. În al doilea rând, culoarea și alte non-probleme de calitate nu se accepta Retururi, mintea celor care vă rugăm să cu atenție împușcat; țesături sunt întregului volum, în Funcție de numărul de ai tăiat un număr corespunzător de metri, După tăiere nu poate fi luat înapoi, Aparțin speciale de bunuri, Fără probleme grave de calitate nu se accepta Retururi. Al treilea, din cauza naturii speciale de material, fir, nod, ușor de filare, care nu este plat si alte probleme nu afectează haine, nu ca o problemă de calitate, fotografiat ca a fost de acord. În al patrulea rând, țesături sintetice, de măsurare, de plus sau minus 2 în limite normale; Vom insista pe cantitatea de ajuns pentru a vă oferi circumstanțe neprevăzute de eroare de mici nu pot fi evitate; în al Cincilea rând, materialul este mai mult într-o rola, cum ar fi fotografiat întregul volum al pro atenție, trezorierul va încerca să verificați materialul și cum ar fi, dar nu se poate face la fiecare 1 metru sunt atent verificate, dacă este găsit pentru a primi întregul volum de pânză există probleme evidente, vă rugăm să nu Anxios, fotografiat trimis la trezorier, trezorierul va fi prima dată pentru a rezolva. Mulți sunt în volumul de trezorier, de asemenea, nu știu dacă există probleme, aduce neplăceri vă rugăm să înțelegeți reciproc; 6, bun venit wholesale sau să cumpere de asigurare a calității;

Principalele caracteristici

Technics:
Țesute
Model:
Crep
Tip:
Tesatura Organza
Caracteristică:
Respirabil
Tip De Produs:
Alt Material
Lățime:
145cm
Material:
amestecare

Alegerea clientului