• Novato
De lux Metal Bara de protecție Caz pentru iPhone 7 / 7 Plus Fundas Slim Cadru de Aluminiu cu Carbon Autocolant Capacul din Spate Film Protecție Completă

De lux Metal Bara de protecție Caz pentru iPhone 7 / 7 Plus Fundas Slim Cadru de Aluminiu cu Carbon Autocolant

RON 22.84

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


De lux Metal Bara de protecție Caz pentru i Phone 7 / 7 Plus Fundas Slim Cadru de Aluminiu cu Carbon Autocolant Capacul din Spate Film Protecție Completă
Nume produs : Metal bara de protecție caz pentru i Phone 7 / 7 Plus
Material : Aluminiu
Culoare : Argintiu, negru, Bleumarin, Roșu, rose de aur, aur(ca imagine)
Model : Pentru i Phone 7 / 7 Plus
Pachetul Inclus :
# 1 x Metal Bara de protecție din Aluminiu( Inclusiv 1buc Autocolant)
Q : Pot să am încredere în imaginile postate?
A : Toate fotografiile sunt 100% inițial luate de fotografi noastre. garantam elemente primi va fi aceeași ca și cea descrisă. Dar câteodată, pachetul poate fi modificat fără o notificare prealabilă. Cu toate acestea, culorile pot fi diferite din cauza variațiilor dintre monitoare de calculator setare și cu ochiul liber de culori diferite.
Q : Ce pot face dacă aș primi rupt colete?
A : Vom alege elementul de gros cu bule de spumă sac sau cutie de spumă pentru a evita deteriorarea. Dar, uneori, din cauza curierului indiscret mâner, coletul poate fi rupt. Vă rugăm să fiți atent la orice rupt parcelă și să respingă, să semneze, dacă atunci când ai primi-o.
Q : Ce pot face dacă mă simt nemulțumit de articol?
O : garantăm pentru a oferi 100% de servicii satisfăcătoare pentru dumneavoastră și 100 de zile de garanție. Deci, nu vă faceți griji-o dată te simți nemulțumit cu elementele pe care le primesc, întotdeauna suntem responsabili și pacientului la problemele tale.
Sperăm, de asemenea, puteți fi pacient și să păstreze legătura cu noi pentru a rezolva orice probleme. Vă rugăm să nu ne lăsați un feedback negativ, fără comunicare.
Q : Cum ne puteți contacta ?
A : puteți simplu trimite-ne un mesaj, sau să ne vorbească prin Trade Manager. Ne va răspunde la fiecare întrebare în termen de 24 de ore, dacă nu imediat! Atunci când face comanda, există un mesaj de bar, puteți să ne anunțați cererea ta despre culoare și orice altceva, ne vom ocupa de comanda dvs ca ceea ce spui.
Q : Ce zici de factura si fiscal?
O : În scopul de a vă plăti mai puțin sau nici unul taxe vamale, vom declara mai puțin de 4$ pentru fiecare telefon mobil caz, 6$ pentru alt pachet mai mare. Dacă în țara dvs. nu vă permite acest lucru sau ai alte cereri, va rugam sa ne anuntati in avans. Ați putea fi supuse drepturilor de import, impozitele sau taxele vamale, care pot fi impuse de guvernul local. Sunteți responsabil pentru plata oricăror taxe suplimentare pentru vămuire.
Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa Trebuie sa Corespunda cu adresa de livrare.
Dacă nu ați primit transportul în 40-60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Principalele caracteristici

Material:
Pentru iPhone 7, Pentru iPhone 7 Plus
Nume De Brand:
Wolkerfly
Tip:
bara
design:
Drăguț,Abstract,Sport,Metalic
Funcția:
Anti-knock
Compatibil Model de iPhone:
iPhone 7,iPhone 7 Plus
Compatibil Marca:
Apple iphone
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Dimensiune:
4.7'' / 5.5''
Tip:
Bara De Protecție Din Aluminiu Caz
Material:
Aluminiu + Fibra De Carbon

Alegerea clientului