• Novato
24buc 10ml Goale din Sticlă brună ulei Esențial Rola Pe Sticlă Flacoane cu oțel inoxidabil metal roller ball pentru aromoterapie parfum

24buc 10ml Goale din Sticlă brună ulei Esențial Rola Pe Sticlă Flacoane cu oțel inoxidabil metal roller ball

RON 45.18

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


De remarcat : Există 2 opțiuni de pe lista : "un PAHAR cu ROLE" sau "ROLE de METAL". Atunci când alegeți STICLĂ "ROLLER", va vom trimite pahar cu role (nu din metal cu role sau cu role din material plastic). Atunci când alegeți "ROLE de METAL", va vom trimite stainless stell cu role. Vă rugăm să CITIȚI acest detaliu discription înainte de a plasa comanda, VĂ MULȚUMESC!!
Ambalajul Include : flacoane din sticlă brună 24 de piese, 10 ml fiecare. Din oțel inoxidabil cu bilă de Sticlă SAU roller ball, 24 de piese. Capac negru 24 de piese. 3 ml pipete de transfer de 4 bucati.
Caracteristici produs : 24 de piese din Sticlă brună Sticle cu Role cu role buna & capace negre, cu opțiuni de oțel inoxidabil, cu role sau cu role de sticlă . De înaltă Calitate Reale Dark Amber Sticlă Groasă - NU vopsite . Perfect pentru Amestecarea propriul uleiuri esentiale, uleiuri de parfum, sau alte lichide. În condiții de siguranță, sigur și convenabil de ambalare. Perfect pentru călătorie cu această călătorie dimensiunea 10ml, puteți transporta in geanta. Amber Sticlă Sticle cu Role Protejează Împotriva UV Nocive Rayssecure, economic, convenabil și reîncărcabile. Roll-on sticle sunt cel mai convenabil și economic mod de a distribui ulei esential de amestecuri. Un reîncărcabile rola pe sticla va permite să pre-diluat amestecuri de ulei, astfel încât acestea pot fi aplicate direct pe piele, fără murdar picaturi sau scurgeri. Fiecare sticlă a fost etanșe testat.


Principalele caracteristici

Tip De Element:
Sticle Returnabile
Dimensiune:
10ml
Numărul De Model:
Sticle Returnabile
Material:
Sticla
Uz Industrial:
ambalaje cosmetice
Utilizarea:
Uleiuri esențiale, parfumuri, aromoterapie
Etanșare Tip:
Din oțel inoxidabil rola pe rola
culoare:
Amber
Caietul de sarcini:
10ml, 1/3 Oz
Tip:
gol containere cosmetice
Navele De:
China
is_customized:
Yes
Suprafața De Manipulare:
ecran de imprimare

Alegerea clientului