• Novato
O+ 184x104mm Temperat Pahar Ecran Protector de Film de Pază LCD Scut De 7 inch Explay Hit/S02 3G,Stridii T72HM 3G T7V Tableta

O+ 184x104mm Temperat Pahar Ecran Protector de Film de Pază LCD Scut De 7 inch Explay Hit/S02 3G,Stridii T72HM

RON 10.40

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

noi nu acceptăm nici o dispută cu privire la rupt sau datorie după instalare. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Timp De Livrare :
1. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. vă rugăm să păstrați rupt pachet pentru a se plânge cu noi
Vă rugăm să verificați, de asemenea, dacă aveți de calificare pentru a instala această sticlă călită.
O+ 184x104mm Temperat Pahar Ecran Protector de Film de Pază LCD Scut De 7 inch Explay Hit/S02 3 G,Stridii T72 HM 3 G T7 V Tableta
1.Orice taxe sau comisioane de import sunt cumparatori responsabilitate . Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
Caracteristica Anti-zero, Anti-reflex, Anti-static, rezistent la Praf Excelent photopermeability
Caietul de sarcini funcția de Primar : Material : Avansat STICLĂ Rigiditate : 9 H Altele : razele Ultraviolete / Zero / Praf / rezistent la Abraziune Culoare : Geam Transparent Dimensiuni : 184*104mm
Vă rugăm să rețineți : Dacă geamul spart cand ai primit coletul, 99% a fost spart de către expeditor proces. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Am doar nava a confirmat pentru adrese. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). dacă nu puteți accepta asta, vă rugăm să nu-l cumpere. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de prețul de piață al producnt și nu se pot aplica în țări cu diferite reguli tarifare.
Pachetul inclusiv : 1 BUC/lot X Sticla numai
În scopul de a vă asigura că primiți comanda scutite de impozit la import , noi va declara ca un "CADOU"sau "Proba"cu o valoare mai mică. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Principalele caracteristici

Utilizarea:
PDA
Nume De Brand:
BOWVER Eparts Comerț exterior
Caracteristici:
Dovada Zero
Material:
sticlă călită
Numărul De Model:
pentru Explay Hit/S02 3G,Stridii T72HM 3G T7V
Compatibil Marca:
Alte
Cantitatea:
1 pachet
cod:
pentru Explay Hit/S02 3G,Stridii T72HM 3G T7V
is_customized:
Yes

Alegerea clientului