• Novato
25pcs/Lot Metrice M5 304 din Oțel Inoxidabil GB819 în Cruce Phillips Încastrat cu cap Înecat Cap Plat Șurub Mașină Bolt

25pcs/Lot Metrice M5 304 din Oțel Inoxidabil GB819 în Cruce Phillips Încastrat cu cap Înecat Cap Plat Șurub

RON 8.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Metric M5 Cruce Phillips Încastrat Cu Cap Plat Șurub
Cantitate : 25pcs
Teren : M5x0.8mm
Dimensiune : d*L(pe lungime)
Material : Din Oțel Inoxidabil 304
Transportul maritim Nave pentru statele UNITE ale americii : 7-15 zile Navei în alte țări : 15-30 zile Element cu fi expediate în termen de 48 de ore după primirea plății integrale. Ne va livra comenzi prin Aer Înregistrat Mail (Inclus numărul de urmărire) în China Post Air Mail.
Politica de returnare 100% a Reveni - Garanție în 30 de zile Vom accepta returnare pentru un schimb sau rambursare în termen de 30 de zile de la elementele de livrare. Elementele trebuie să fie în starea lor inițială, care nu sunt purtate, sau modificate. Nu vom rambursa returnare.
Feedback-ul după ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente. Chiar avem nevoie de feedback-ul pozitiv si rating de 5 Stele, după ce primesc comanda, va vom oferi un feedback pozitiv. Satisfactia dumneavoastra este cel mai important pentru noi. Dacă aveți o problemă sau întrebare cu privire la tranzacție, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice tip de feedback. Și să ne dea posibilitatea de a rectifica în mod rezonabil într-o sumă rezonabilă de timp, oricare ar fi problema ta poate fi. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Deci, nu ezitați să ne contactați.
Serviciul clienți Suntem aici pentru a vă ajuta cu întrebări produs, starea comenzii și se întoarce. Angajamentul nostru pentru tine este să-ți răspund la e-mail în termen de 24 de ore, week-end în termen de 48 de ore. Trimite-ne un e-mail cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.
Condițiile de Vânzare a drepturilor de Import,impozite și sarcina nu sunt incluse în tarif sau taxa de transport maritim.Acolo taxele sunt cumpărătorului responsibity vă Rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara. Noi, de obicei, marca bunuri pentru un low-cost de pe declarația vamală și suntem încercarea de a vă ajuta să reduce sau de a evita GST sau T. V. A. sau alte taxe de import,dar nu putem guarance nici un impozit, taxa, deoarece este depinde de politica țării.

Principalele caracteristici

Dimensiuni:
M5x8 mm, M5x10 mm, M5x12 mm, M5x14 mm, M5x16 mm, M5x20 mm, M5x25 mm, M5x30 mm, M5x35 mm, M5x40 mm, M5x45 mm, M5x50 mm
is_customized:
Yes
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model:
M5

Alegerea clientului