• Novato
100buc/lot M3(3mm) Jumătate Fir Negru din Aliaj de Oțel Grade12.9 Înaltă Rezistență, Șuruburi Allen Hexagonal Șuruburi cu Cap DIN912

100buc/lot M3(3mm) Jumătate Fir Negru din Aliaj de Oțel Grade12.9 Înaltă Rezistență, Șuruburi Allen Hexagonal

RON 19.38

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Acest lucru este pentru o punga de 100 de bucati Jumătate de Fir de Clasa 12.9 DIN912 Aliaj de Oțel Hexagonal Șuruburi cu Cap.
Dimensiune : 3mm Diametru x 0,5 Pas Filet x lungime Metrică standard Specificație Șurub lungimea nu include cap.
Serviciul nostru cea Mai bună Calitate și cele mai Bune Servicii pentru toată greutatea și dimensiunea pachetului în Detalii despre Produs este numai pentru referință, specifice fel prevala. Dacă greutatea fiecărui peste 2 KG, putem separa mai multe ambalare pentru livrare sau transport gratuit prin Fed Ex/UPS/DHL/EMS. Pentru suma de peste 300 va fi transport gratuit prin Fed Ex/UPS/DHL/EMS. Avem mai mult de 10 ani experiență în fixare domenii.Vă rugăm să cumpere cu încredere. Despre Calitate, Toate liniile de producție adecvate de control al calității și de QA/QC inspectorii de a lucra în mod independent. Produsele noastre sunt aprobate de Ro HS,WEEE c Dacă doriți să cumpărați alte dimensiuni sau orice alt număr de ambalare produse care nu au în magazinul nostru,vă Rugăm să ne contactați Pachetului de Ambalare Stil : Simplu ambalaj sau OEM pachetul de Livrare Nava 2-5 zile lucrătoare după plata Corespunzătoare mai mică valoare în vamă este a acceptat să scrie pe factura comercială, pentru a evita plata taxelor la import pentru cumpărător. Feedback-ul trebuie să mențină standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat Înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele. În cele din urmă, vă dorim un cumpărături fericit.

Principalele caracteristici

Lungime:
30mm, 35mm, 40mm, 45mm, 50mm
Nume De Brand:
Junter
Capul Stil:
HeX
Unitate De Stil:
Hex Socket
Pachet:
100-199Pcs
is_customized:
Yes
DIY Consumabile:
Pentru prelucrarea metalelor
Numărul De Model:
DIN912
Șurub Tip:
Șuruburi Pentru Mașini
Material:
Aliaj de oțel
Standard:
DIN912
Material:
Aliaj de Oțel SCM435
clasa:
12.9
Tratament De Suprafață:
Oxid Negru

Alegerea clientului