• Novato
Noi 33in 83cm Ușoare Flash Moale Translucid Umbrela Pentru Studio Foto Alb Translucid

Noi 33in 83cm Ușoare Flash Moale Translucid Umbrela Pentru Studio Foto Alb Translucid

RON 11.80

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Introducerea De Produse :
Aceasta este un brand nou 33in / 83cm studio umbrela.
Cu strat translucid, lumina poate cu ușurință reflectate în produs de studio flash.
Translucid umbrela ajută pentru a reduce umbrele și produce o mai moale, contrast redus lumină pe o suprafață relativ mare.
Se poate Inmuia, extinde și de a difuza lumina de ieșire din orice tungsten sau studio flash sursă.
Greutatea sa de lumină, ușor de utilizat și de a asambla o face să fie ideală atât pentru portrete și fotografii de grup sau de fotografiere pe obiecte de mari dimensiuni.
Caietul de sarcini :
Material : Nylon material & Aluminiu ax
Desfășurat Diametru : Aprox. 83cm / 33in
Pliat lungime : Aprox. 57cm / 22n
Diametru ax : Aprox. 0,8 cm / 0.3 în
Culoare : alb Translucid
Compatibilitate : Potrivit pentru toate studio flash
Greutate : 155g / 5.4 oz
Configurare Produs :
1 * 33in Moale Umbrela
Imagini De Referință :
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO/DPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și PO ta#.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Principalele caracteristici

Pachet:
Da
Nume De Brand:
WNG
Numărul De Model:
33ins

Alegerea clientului