• Novato
Mingea LED Lămpi Impermeabil Balon Lumini de Felinar de Hârtie Baloane pentru Petrecere Florale Nunta Decor Vaze S2017275

Mingea LED Lămpi Impermeabil Balon Lumini de Felinar de Hârtie Baloane pentru Petrecere Florale Nunta Decor

RON 300.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Singur lumini de culoare Constant, Nu clipește. Culoare RGB blingking.
Apropo .. o petrecere la domiciliu nu trebuie să se limiteze creativitatea ta! Ieftine baloane de partid, permit chiar și cele mai conștienți de buget pentru etapa impresionant părți.
Caracteristicile produsului : se Amestecă Mini Lumini de Partid într-un ice cooler pentru a crea un efect strălucitor. Umple un cer acoperit de gheață găleată cu Mini Lumini de Partid și cuburi de gheață sau marmura. Crea tema plaja, cu plaja de plastic găleți și bomboane colorate.
Caietul de sarcini : unul luminos LED-uri Built-in șir buclă rezistent la apa Dimensiuni : 35mm x 11mm diametru poftă de mâncare pentru a porni/oprit 1 buc/pp sac. 100buc/sac interior.
Pachetul Inclus : 1 x LED Balon de lumină
Am în mod normal va procesa comanda dvs. în termen de 24-72 de ore, dar nu putem garanta timpul de livrare din cauza personalizate diferite legi și internaționale, traficul de mail. Vă rugăm să permiteți aproape 4 săptămâni de transport maritim zile internaționale pentru e-mail. Oferim, de asemenea, în regim de urgență serviciul pentru comenzi internationale. Și dacă ai nevoie rapid de transport maritim, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a obține ajutor. Ne cerem scuze pentru orice neplăcere acest lucru.
Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.
Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus ? nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport. Nu lăsați feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutorul. Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă.Ne străduim să răspundem la toate mesajele cât mai repede posibil.

Principalele caracteristici

culoare:
culori aleatorii, Rețineți culori vrei
Ocazie:
Nume De Brand:
ETRSUNTECH
Numărul de Pc-uri:
1 buc
Strălucire Consumabile Tip:
Alte Strălucire Elemente De Recuzită
Numărul De Model:
S2017275
Stralucitoare Timp:
Alte

Alegerea clientului