• Novato
Unic Chinez Batran YiXing Artizanat puyple Ceainic de Lut, gâște, cu mark, transport Gratuit

Unic Chinez Batran YiXing Artizanat puyple Ceainic de Lut, gâște, cu mark, transport Gratuit

RON 107.42

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Prin mii de ani de practică, s-a constatat, cu Zi Sha ceainic ceai, atemporal gust moale, suc, ceai pot absorbi cât mai impodobita, cu mai, bula aroma de ceai, cu atât mai bine. Astfel, ceainic, de asemenea, a venit în ființă, făcându-Ceainic master, masterat, masterat de istoria va veni în prim-plan, unul câte unul, numele lor și de performanță se ridică și cad împletesc cu Ceainicul. Ceainic din piața de licitație urcarea, este o colecție de "antic", o oală de lucrări celebre de masterat de multe ori greu de a găsi.
Ceainic Yixing, a început în timpul Dinastiei Ming Masanori ani. Ceainic Yixing este o operă de artă, frumos sa formă, culoare, ciudat. Pe de altă parte, este real
Consumabile, Ming și Qing dinastii, creșterea împreună cu portelan, Yixing nisip violet arta s-au dezvoltat de furtunos.
Ca ceainic Yixing material special, acesta are următoarele caracteristici : 1. Ceai, fără a pierde aroma, culoarea, aroma și sunt Yun, face ceai mai mult și mai mult alcool Yufang Qin. 2 violet folosește mai mult, corpul mai multă lumină, acest lucru este pentru că ceaiul în procesul de fabricare a berii în sine poate ridica potul. 3 nisip violet acută degenerare de cald și rece este bun, că poți stinge focul arde, nu se poate folosi în cuptorul cu microunde izbucni. 4 de căldură încet, și izolarea, utilizarea de îndrumare și ajutor, fără senzație de cald. 5 verde organismul poate absorbi aroma de ceai, ceai cu ceainicul este prea adesea abrupt și, ocazional, țineți ceai, ceai parfumat, apa de acolo. 6. Ceainic noroi ceai berii de culoare și de multe ori legate de bule de ceai negru într-un ceainic de roșu-brun, roșu-brun, de multe ori ceai verde fierbinte, nisipul într-o oală de roșu-brun cafeniu. Oală de culoare variat destul de interesant. 7. Yixing are o plasticitate bună, ardere în cuptor, nu este ușor de deformare, astfel încât turnare poate fi liber pentru a face o varietate de forme, violet nisip bunuri de flori, mușchi forma model poate fi auto-conținute 8 unic respirabil performanță. Vase impermeabil respirabil sistem, plantarea de flori și copaci supraviețui cu ușurință, nu este ușor să putrezească. În plus față de respirabil performanță, ușor de utilizat gust de ceai, dar Geye nu rânced.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
edmoogrel
Material:
Lut Violet
Tema:
Dragoste
Caracteristică Regională:
China
Valoarea:
Au foarte bună de a colecta valoare
Locul de Origine:
CN

Alegerea clientului