• Novato
KODASKIN Motocicleta Tank Pad Decal autocolant Protector emblema Capacul Rezervorului de Umplere cu Capac Pentru MOTOR 1199 1299 899 Paigale Paigale S

KODASKIN Motocicleta Tank Pad Decal autocolant Protector emblema Capacul Rezervorului de Umplere cu Capac Pentru

RON 60.70

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Montarea
*Ali Express Escrow este de preferat. Banii dvs. este în siguranță pentru că a găsit eliberat numai de la furnizori DUPĂ ce confirmați satisfacție de comenzi de livrare.
* Carduri de Credit, transferuri bancare în timp real, moneybookers, Western Union sunt disponibile. Puteți alege orice metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Aliexpress si nu vor fi închise până când ați primit bunurile și sunt mulțumit cu asta.
Transport
· Întreaga Lume E-Mail De Aer : 14-21 Zile
· EMS : 5-10 Zile
DHL : 5-10 Zile
· Toate produsele sunt verificate apoi de mână-ambalate de către echipa noastră in-house
· Vom face tot posibilul pentru a livra comenzile imediat ce plata este incasata, inclusiv la sfârșit de săptămână
· Îmi pare rău, dar suntem în imposibilitatea de a livra la P. O. sau A. P. O. Box adrese
· Pentru a mari valoarea comenzilor noi poate solicita verificarea adresei înainte de nava. Acest lucru este făcut pentru a proteja interesele atât tu cât și noi
Servicii post-vânzare
Noi vă oferim o simplă restituire sau de înlocuire politică în cazul puțin probabil în care există o problemă cu produsul.
Dacă te-ai răzgândit, suntem bucuroși să ramburseze costul produsului oferind elementul este returnate nedeschise.
Produse defecte sau Piese Lipsă
Suntem fericiți pentru a înlocui sau de restituire bunuri defecte și scopul de a rezolva rapid și la satisfacția dumneavoastră.
Dacă mărfurile sosesc defecte, ai 7 zile de la data primirii să ne contactați. Elementele trebuie să fie returnate în starea lor inițială și neutilizate condiție.
În caz de lipsă de piese de schimb, vă rugăm să ne anunțați în aceeași zi veți primi produsul.
Ești de acord să plătești pentru returnare, cu toate acestea, suntem bucuroși de a rambursa costurile poștale privind verificarea o vina.
Autorizație
În cazul puțin probabil veți avea nevoie de a returna un produs, vă rugăm să ne e-mail pentru un cod de autorizare. Acest lucru trebuie să fie indicat în mod clar pe colet. Vă rugăm să rețineți că nu putem accepta returnarea produselor care nu au fost autorizate.
Feedback-ul
Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii noastre, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. Acesta va lua doar 1 minut.
Vă rugăm să ne contactați înainte de orice feedback neutru sau negativ; vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema

Principalele caracteristici

Tip De Element:
Stickere Si Autocolante
Nume De Brand:
STEAUA DOMENIUL CAVALER
Element De Lungime:
1inch
Lățime Produs:
1inch
Înălțime Element:
1inch

Alegerea clientului