• Novato
Toocene Ștergătoarelor de Parbriz lamele pentru Aston Martin Rapide(2012-2015),20+26, cauciuc Natural, ștergătoarelor de parbriz, Accesorii Auto

Toocene Ștergătoarelor de Parbriz lamele pentru Aston Martin Rapide(2012-2015),20+26, cauciuc Natural, ștergătoarelor

RON 33.72

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Internaționale ștergătorului dimensiune :
Pentru Aston Martin Rapide (2012-2015) 26"+20"
Driver Dimensiune : 26 inch
Pasageri Dimensiune : 20 inch
Detalii Produs :
Product Phopo :
Metoda de instalare :
Atenție :
1,Pentru a evita cumpărarea ștergătoarele greșit, Cumpărătorii ar trebui să acorde o atenție la mașina an și fotografii în descrierea înainte de plasarea comenzii. În cazul în care cumpărătorii nu au nici o idee dacă ștergătoarele se potrivesc auto, vă rugăm să ne contactați și să ne indice modelul de masina ta si masina an, vom răspunde în 24 de ore.
2, vă Rugăm să ne indică faptul că mașina este cu volan pe Dreapta sau Stânga, pentru a ștergătoarelor de sistem este diferit între RHD si LHD.
3, în Cazul în care cumpărătorii loc nepotrivit pentru a fi nepăsători cu privire la descriere, nu vom rambursare sau retrimite.
Recomandări :
1, asigurați-vă că pentru a curăța parbrizul mai întâi dacă este contaminat cu ulei, ceară, murdărie și grimes pentru a asigura durata de viață a ștergătoarelor.
2, a ștergătoarelor de Parbriz lamele ar trebui să fie înlocuit atunci când acestea nu efectua cum era de așteptat sau nu oferă asufficient nivel de siguranță.
3, Dacă lamele ștergătoarelor nu se ridica de pe parbriz, opera ștergătorului până când vor ajunge la centrul de parbriz, opriți de aprindere, și de a schimba lamele ștergătoarelor.
Livrare :
1, Elementele vor fi livrate în 3 zile după plata integrală a soluționa excepția de vacanță.
2, Cumpărătorii asigurați-vă că pentru a lăsa exacte Adresa, Codul POȘTAL, Numărul de Telefon (numele Complet de cumparatori din Rusia)
3, în Cazul în care cumpărătorii nu a putut obține elemente în timpul de livrare sau au probleme cu produsele, vă rugăm să încercați să ne contactați în primul rând, am dori să vă răspundă în 24 de ore în zilele de lucru pentru a urmări ordinea și de a rezolva probleme pentru tine.
4, în Cazul în care cumpărătorii nu a putut obține elemente după timpul de livrare a terminat, ne-ar dori să ramburseze sau retrimite.

Principalele caracteristici

Înălțime Element:
3cm
Pentru Autovehicule Marca/Model:
Aston Martin
Aston Martin Rapide-An:
2015,2013,2012,2014
Lățime Produs:
2cm
Caracteristici Speciale:
Curat parbriz
An:
2017Year
Nume De Brand:
toocene
Articol Greutate:
0.26kg
Tip De Material:
Cauciuc Natural
Numele Modelului:
TC209
Model Aston Martin:
Rapide
Origine:
NingBo, China
Dimensiune:
26+20

Alegerea clientului