• Novato
PSTN Cid Sistem de Alarmă de Monitorizare Tastatura Sistem de Alarmă Antifurt Acasă

PSTN Cid Sistem de Alarmă de Monitorizare Tastatura Sistem de Alarmă Antifurt Acasă

RON 250.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

2 V Temperatura Mediului : -20°C ~ +55°C 10. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress.
Garanție
1.
Returnare Și Rambursare
1.
Specificatii cheie/Caracteristici Speciale : 15 zone fără fir (Fiecare zonă suportă până la 4 senzori) și 1-a dedicat zonă pentru telecomenzi (Suporta pana la 4 telecomenzi sau tastaturi wireless); Poate apela până la 6 numere de telefon în secvență; Arm Dezarma sistemul de : Principala Gazdă(Tastatura), Breloc Telecomenzi, sau chiar de la distanță prin telefon;-O cheie de Armare ; Înregistra până la 10 de-al doilea felicitari pentru auto-dialer, Apoi juca salut înapoi. Umiditate relativă : 40% ~ 80% zone Wireless : 15 Gazdă Dimensiuni : 180×120×38(mm)
Transport
1. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!
. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.7 MΩ Alarma zgomot : 110d B Back-up Baterie : AAA 7. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Feedback-ul
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. (Puteți înregistra de tine când te elemente, deci, această înregistrare poate fi în propria limbă); sirena cu Fir și fără fir sirena opțional; Alarma Sună dacă telefonul prin cablu este taiat,auto cu prioritate pentru a ocupa o linie de telefon, asculta pentru a auzi ceea ce se întâmplă; cip Non-volatilă, informațiile stocate automat atunci când puterea de tăiat; Disponibil în ambele ACDC cu alerte de Joasă tensiune; Sprijină CID (Contact ID);
Specificații tehnice :
Putere de lucru : 9~15 VDC Tensiune de Intrare : DC12 V 500m A Standby Curent : 50m A Alarmă Curent : 450m A max curent de Ieșire : DC12 V 150m A Frecventa Wireless : 315 MHZ/433 MHZ Metodă de Codificare : 2262 IC / 4.

Principalele caracteristici

Număr De Zone:
Altele
Interfață Video:
No
Interfata De Comunicare:
Wireless
Parola Tastatură:
Da
Kit-Ul De Configurare:
Senzorul De Usa/Fereastra
Numărul De Model:
Altele
putere:
12v
Tipul De Alarmă:
Aplicații De Control,Alarma
Număr De Ieșire:
Altele
Armare Tip:
FR-Telecomanda
Display:
Da
Dimensiune:
others
Nume De Brand:
noi aterizare

Alegerea clientului