• Novato
Transport gratuit 19valuesX10pcs=190pcs 5x20 0,5 a-30A pentru Siguranțe fuzibile, Ceramică Asortate Pachete de 5*20 250V Ceramice Siguranțe Kit

Transport gratuit 19valuesX10pcs=190pcs 5x20 0,5 a-30A pentru Siguranțe fuzibile, Ceramică Asortate Pachete

RON 29.76

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


19values X10pcs=190pcs 5x20 0,5 a-30 A pentru Siguranțe fuzibile, Ceramică Asortate Pachete de 5*20 250 V Ceramice Siguranțe Kit
Valoarea de Lista : 0.5 a 1 A 1.5 a 2 A 2.5 a 3 A 3.15 a 4 A 5 A 6 A 6,3 a 7 A 8 A 10 A 12 A 15 A 20 A 25 A 30 A
Garanție :
1.- Garanție de un an.
2.- Dacă elementul este defect la primire, acesta ar trebui să fie în termen de 7 zile de la data primirii de schimb pentru unul nou (Cumpărător ar trebui să se întoarcă tot original si nedeteriorate elemente sub re-stare vandabile).
3.- Putem furniza gratuit servicii de reparatii termen de un an de la cumpărare. Pentru prima 1 lună, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim( de la noi pentru locația dvs.); După 1 lună de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească două moduri de costul de transport maritim.
4.- Una pe care o primim returnate, va vom trimite înlocuit pe cele din spate, cât mai curând posibil.
5.- Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau sub egida onu-condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare pe părți.
Plata :
1.- Vă rugăm să asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil inainte de a licita la produs.
2.- Toate plățile ar trebui să fie eliminate în termen de 7 zile după ce primiți produsul. Dacă într-adevăr avea dificultăți în plata element, vă rugăm să ne contactați în primul rând, ne va ajuta să-l rezolve.
3.- Dacă aveți orice cereri speciale, detalii despre produs, vă rugăm să lăsați o notă la comanda.
Livrare :
1.- Putem livra produsele în toată lumea.
2.- DHL, Fed Ex, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post sunt toate disponibile.
3.- Articolul va fi trimis cu 3 zile după primirea de plată.
4.- Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte, atunci când oferta element.
5.- Puteți urmări situația de produs de pe site-ul după ce au fost expediate.
Taxele de Import sau Taxele :
1.- Taxe de Import, impozite și alte taxe s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul articolului. Aceste taxe sunt oferite de cumpărător.
2.- Vă rugăm să verificați cu țara?s biroului Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.
3.- Vă rugăm să confirmat informații detaliate despre factura de livrare. De exemplu, cât de mult preț ar trebui să scrie pe scrisoarea de trăsură, factura, sau cum să descrie obiectul, etc.
Feedback-ul :
1.- Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Multumesc mult pentru timpul acordat.
2.- Programul nostru va pleca înapoi la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.
3.- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.
Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și vă doresc să aveți o zi frumoasă!

Principalele caracteristici

Standarde De Siguranță:
IEC
Capacitate De Rupere:
Low
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
5x20
Utilizare:
De Joasă Tensiune
Numele:
ceramica sigurante
Model:
5*20 250V 0,5 A-30A
Cantitatea:
19valuesX10pcs=190pcs
original:
China

Alegerea clientului