• Novato
TOMCAT ROZ ROZ /NEGRU TESATURA KEVLAR PENTRU PANOU de UȘĂ SCAUNE RECARO MIREASA SPORT WILDCAT TOMCAT 3 CURTE (3m x 1,5 m)

TOMCAT ROZ ROZ /NEGRU TESATURA KEVLAR PENTRU PANOU de UȘĂ SCAUNE RECARO MIREASA SPORT WILDCAT TOMCAT 3 CURTE

RON 259.98

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Bull Auto este un brand aparțin STARTAX,ne vom concentra pe Auto de Iluminat si alte piese auto.Cum ar fi LED-uri interioare și exterioare de lumina,faruri led,Xenon,Car warp tool,curse de tunning piese de schimb etc. Continuăm testarea tuturor produselor auto și a obține cea mai bună calitate și element unic pentru cumpărător.Puteți vedea că toate produsele noastre a fost conceput și dezvoltat toate produsele de propria noastră.Veți observa listarea la magazinul nostru este specail și diferite.Nu că bunul produs de pe ebay.Suntem vânzător Chinez,dar echipa noastră a fost petreacă o mulțime de timp pe produse,China vânzător, de asemenea, poate oferi cele mai bune piese auto.Astfel ca mai jos rosi material a fost preluat din Tailand și să fie oferite într-un motiv de Bull Auto. Veți vedea, vom avea alta masina tesatura in magazinul nostru,și noi, de asemenea, va oferi mai mult material care a fost dificil de găsit, dar de calitate superioară pentru cumpărător.Ne-a ales,a ales Bull Auto,ales cel mai bun!
Descriere :
Știm scaune RECARO poate dura pentru o lungă perioadă de timp, dar de-a lungul ori, uzura se va întâmpla.
Prin urmare, oferim servicii profesionale de reparatii si servicii de curatenie pentru scaune RECARO.
Deci, vă puteți bucura de confortul și plimbare pentru o perioadă chiar mai lungă.
Această Licitație pentru Galben Tesatura Kevlar pentru a Face Panoul de Usa sau Reparații scaune Recaro foarte mare formă poate face cu
Honda S2000 Acord DC2 DC5 CIVIC EG, EK EF , Toyota MR-2 Celica Supra, Nissan 180 SX S13 14 15 Skyline R32 33 34 ,
BMW E30 E36 E46 Poate face pentru universal Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să întrebați.
Această listă este pentru roz/culoare neagra, iar dimensiunea este de 3m x 1,5 m.
De foarte buna calitate spuma înapoi și gata de utilizare.
Avem de culoare Rosu/Negru,Albastru/Negru,Galben/Negru,Roz/Negru, color,Vizitați magazinul nostru pentru alte culori sau pur și simplu lăsați un mesaj atunci când plasați comanda.
De asemenea, lățimea țesăturii este de aproximativ 1,5 metri,dar putem face orice dimensiune de lungime pentru tine.Cum ar fi de 1m,2m, etc.
Premium auto clasa țesături pentru interior auto tapițerie are nevoie avea de mai jos avantaje, cum ar fi rezistenta la UV, Rezistența Culorii rezistență, ignifug, rezistenta la abraziune, Moale și de Pluș.
Alte Serii Fabir

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
La MaxZa

Alegerea clientului