• Novato
Forjate De Mână De Lut Temperat Katana Samurai Japoneze Practica Sabie Full Tang Pliat Oțel De Damasc Negru Lama Săbiile Gata De Luptă

Forjate De Mână De Lut Temperat Katana Samurai Japoneze Practica Sabie Full Tang Pliat Oțel De Damasc Negru

RON 492.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Sage-O a fost legată în jurul luminoase cupru Kurigaga (buton) din teacă.5 cm
Lungime mâner : 10. Pe deplin funcțional și gata de luptă.
SAYA : saya (teaca) sabiei este din lemn de esență tare. Nu rata o astfel de șansă!
NOTĂ : (1) sabia este bine asamblat cu saya și gratuit de mătase .
ELEMENT MAI MULTE POZE
Detalii Comparație
PERSONALIZA PROPRIUL DVS.
TSUBA : La Tsuba (garda) de sabie este fabricat din aliaj.
: : LAMA DE PERSONALIZARE : :
(1) HI (sânge groove) : NU-BUNĂ lamă este mai puternic pentru tăiere, BO-HI lama este mult mai ușoare pentru practică.
Această lamă vine cu o lungime completă Tang care îmbunătățește puterea de sabie. Acesta este liber să aleagă următoarele părți în loc de cele originale! FĂRĂ TAXE SUPLIMENTARE! Avem, de asemenea, poate grava numele, simplu simbol sau altceva vă place pe lama, este, de asemenea, gratuit!!! Dacă aveți nevoie pentru a schimba unele părți, vă rugăm să trimiteți-mi un mesaj prin intermediul Aliexpress sistem de mesagerie înainte sau după cumpărare, de sabie vor fi făcute în funcție de cerințele dumneavoastră. La Habaki (lama guler) este o bucată de alamă de construcție.98 kg (aproximativ)
Materialul lama : Damasc Pliat Oțel + lut temperat
Tsuba Material : Aliaj
Saya Material : lemn Tare
Mâner Material : Genuine ray piele + lemn Tare
Forma lamei : SHINOGI-ZUKURI
Kissaki Forma : CHU-KISSAKI
HI(sânge groove) : Da
Sharpess : Foarte ascuțit
Stare : Brand new
Descriere
Aceasta sabie este forjate de mână și de mână ascuțit folosind Japoneză metode pentru a crea o lamă perfect.
Materiale Și Modul De Forja :
Lama : LAMA de sabie a fost forjate de mână, folosind vechea metoda de sabie. Aceasta este cea mai bună sabie veți găsi în gama de preț.
Lama are o lungă Hi (sânge groove) pe fiecare parte, aceasta permite nu numai pentru o brichetă lama și feedback-ul sonor atunci când se legăna, dar, de asemenea, poate echilibra lama pentru a obține performanțe optime.
* Dacă doriți să modificați original lama, vă rugăm să contactați cu noi, în primul rând, pentru că această imagine arată sunt lame diferite care pot avea nevoie de costuri suplimentare.
(2) Dacă aveți nevoie de un suport de lemn , va rugam sa ne contactati, va vom oferi gratuit, sperăm să vă oferim doar noi cu suplimentare de 12 dolari pentru transport maritim. Accesorii de sabie sunt toate autentice din piele ray ocupa, de mătase salvie-o și cupru oxidat accesorii. Vă rugăm să înțelegeți. Toate noastre standard lamele sunt disponibile, cu piese personalizate, în cazul în care puteți alege dintr-o gamă largă de accesorii, Ito, Sageo si Saya. vizibil fragilă ondulator de cereale pe lama a fost dus de pliat în mod repetat în timpul de forjare. Clic pentru a ajunge pe suport de lemn!
(3) Acest Katana poate fi dezmembrat complet oricând în scopuri de întreținere, se poate desface sabia de mâner de a lua două cuie. Vârful lamei este o Chu Kissaki (de lungime medie). frumoasa real hamon pe lamă este, de asemenea, urmare a diferențelor de răcire a lamei (călire și revenire).05 kg (aproximativ)
Greutate(fără Saya) : 2. Este, de asemenea, vă permite să facă o colecție de realist, dar frumos sabie de samurai, sau să prezinte un prieten.
(4) ca urmare a săbiile noastre sunt pline de mîna, ca Specificatii va varia ușor de la sabie la sabie. Doi cupru Menuki (ornament) sunt pe fiecare parte a Tsuka.
Oțelul a fost bine rafinat și temperat,un lut special este aplicat pe lama de mână, folosind un strat subțire care acoperă aproape de margine și un strat mai gros peste restul lamei.
NOTĂ : * lamele sunt toate FULL TANG lame, nu avem nici scurtat Tang lame.
TSUKA : La Tsuka (mâner) de bază este din lemn și este înfășurată strâns peste reale Ray piele Samegawa sintetice, mătase Ito. acest lucru duce la o relativ repede de răcire de la marginea timpul de stingere, producând o margine dură și moale înapoi. Două Seppas (spacer) asigura Tsuba.

Principalele caracteristici

Tema:
Sport
Caracteristică Regională:
Japonia
Stil:
Japonia Stil
Material:
Metal
is_customized:
Yes
producător:
HanBon forge
Tehnologia De Forjare:
Mâna forge
Tipul De Sabie:
Funcționale reale katana
Materialul Lama:
Damasc Pliat Oțel + lut temperat
Lama Tip:
Lama Full tang
Claritatea:
Foarte sharp (gata de luptă)
Tsuka Material:
Autentic ray piele+lemn Tare
Saya material:
lemn tare
Numărul De Model:
K514

Alegerea clientului