• Novato
Gradul industriale relee solid state 60A la AC DC non-contact comutator 380V

Gradul industriale relee solid state 60A la AC DC non-contact comutator 380V

RON 30.38

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

1 BUC x KZ-H360 ZF Solid state Releu de sarcini Numele Produsului : Solid state Relay Model Produs : KZ-H360 ZF(cu ieșire lampă pilot) tensiune de Intrare : 3-32 VDC tensiune de Ieșire : 24-680 VAC curent : 60 A Tip de control : Zero-crossing(aleatoare și îmbunătățită personalizate) On-off de Timp : ≤10ms Electrice viața : ≥1 milion de ori Temperatura mediului Ambiant : -20-85 de grade Rezistență Dielectrică : 4000 V greutate Netă : Aproximativ 130g
dacă aveți orice probleme de plată,vă rugăm să ne contactați! Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este foarte ieftin, vă rugăm să ne contactați!
Toate produsele au fost verificate și packaed în stare bună înainte de expediere. Toate produsele au garantie 1 an. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv sau litigiu. vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.
Vă rugăm să asigurați-vă că adresa ta este corectă.Dacă adresa este incorectă, parcela eșua pentru livrare și este trimis înapoi la vânzător ,cumpărătorul ar trebui să plătească pentru primul și întorcându-se taxele de transport maritim.
Am expediat în întreaga lume și să declare o valoare mai mică pentru vamă.
Cele mai multe comenzi nava în termen de 3-5 zile lucrătoare de la plată primite (cu Exceptia sarbatorilor).
Produs expediat din China Continentală, folosind trimit prin FEDEX,UPS,DHL,EMS sau China Post air mail.
China post timp de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20-30 de zile lucrătoare.( Brazilia ar lua mai mult de 60 de zile,din cauza obiceiurile locale.
Toate mesajele sau e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucratoare !
Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru,vă rugăm să lăsați de 4 sau 5 stele feedback-ul .Mult aprecierea în avans.
Feedback-ul negativ nu rezolva nimic .Când orice probleme,vă rugăm să ne contactați în primul rând. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a slove orice probleme IMEDIAT și a vă oferi cele mai bune Servicii pentru Clienți.
'

Principalele caracteristici

Numărul De Model:
KZ-H360ZF
Teoria:
solid state relay
is_customized:
Yes
Utilizare:
Scop General
Contact Sarcină:
nimic
Proteja Caracteristică:
nimic

Alegerea clientului