• Novato
JIQI Comerciale de lux de gaz filtru de vată de zahăr DIY dulce Bomboane de zahăr ata de mașini din otel inoxidabil gustare echipamente tarabe de flori

JIQI Comerciale de lux de gaz filtru de vată de zahăr DIY dulce Bomboane de zahăr ata de mașini din otel inoxidabil

RON 206.24

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

(2)atunci Când suma totală de bun trebuie să de declarat mai mult de 550 de dolari,va vom anunta să plătească 33 de dolari pentru taxe vamale, de Transport maritim informații : putem trimite coletul prin China e-Mail Înregistrată Post sau hong kong a Înregistrat Post Air Mail,China express EMS sau DHL/FEDEX/TNT/UPS. (7) China Post Obișnuiți de Mici Pachete de Plug nu are informații de urmărire (8) Noi doar putem livra coletul la adresa furnizata de catre Aliexpress,vă Rugăm să verifici adresa de atent atunci când faci o plată. Dacă nu suntem mulțumiți cu produsul sau serviciul, după primiți,vă rugăm să contactați-ne și nu ne dau negativ sau netural feedback-ul,trebuie să oferi o soluție satisfăcătoare. Fără ele, am putea doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !
2 : pentru clienții din rusia
vă rog lăsați-vă numele complet ( cel puțin 3 cuvinte ) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !
3 : pentru clienții din Brazilia
dacă doriți pentru a navei prin Fed Ex, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ). (2) Noi întotdeauna oferim produse de bună calitate și așteaptă cu nerăbdare să dvs.
UE /SUA/BS adaptor este prevăzută
pentru fiecare plug-in produse . (3) Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. (3)apreciez Foarte mult pentru înțelegere și sprijin. (4)nu Suntem responsabili pentru orice daune fizice sau deteriorarea este urmare a cumpărătorului abuz. (6) POS Malaysia fără informații de urmărire. presiunea gazului : 2800 Kpa gaz putere : 12 TU /h tip gaz : gaz petrolier lichefiat
vă rugăm atenție : baterie de stocare nu este inclus
pentru că nu este voie să fie transportate la vamă
vă rugăm să achiziționați un 12 V 12 AH baterie de stocare pe piața locală
Linia roșie este conectat la borna pozitivă a bateriei electrod, amintiți-vă , nu a inversat în caz contrar aparatul va fi ars ; vertical-align : baseline; color : rgb(0, 0, 0);">
De plată : (1)metoda de Plată pe Aliexpress Verifica aici (2) Ne accepte card de credit,TT remitențe,Western Union,Money Gram și alte metode de plată. Toate costurile de transport ar trebui să fie plătite de către clienți. (1) China a Înregistrat Mail, Posta sau hong kong a Înregistrat Post Air Mail,coletul poate fi sosit în 15-35 zile lucrătoare pentru cele mai multe țări. de rating de bine.
4 : pentru Ucraina, Belarus clienții
Dacă alegeți să livreze către China Post( în special Ucraina, Belarus ), vă rugăm să așteptați cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 30 de zile . (5)în cazul În care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 30 de zile de la primire, vom aranja reship sau de restituire.

Principalele caracteristici

certificare:
CE
Capacitate de Lucru Vas (Cana):
-
Nume De Brand:
JIQI
Numărul De Model:
lll0345ls
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Funcția:
filtru de vată de zahăr
Accesorii:
lingura
Tensiune (V):
Gaz
Putere (W):
Gaz

Alegerea clientului