• Novato
1 Buc Tablou Pictura panoul de pasiune chitara panza de imprimare moderne canvas wall art murale decorative încadrată XJDP-9

1 Buc Tablou Pictura panoul de pasiune chitara panza de imprimare moderne canvas wall art murale decorative

RON 33.78

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

1 Buc Tablou Pictura panoul de pasiune chitara panza de imprimare moderne canvas wall art murale decorative încadrată XJDP-9
Nota 1 : 1 inch=2,54 cm,1cm=0.39 inch
Nota 2 : s-ar putea fi ușor diferența de culoare,pentru că de setările monitorului.
Note3 : Acest tablou vor fi expediate în puternică și sigură targă,vânzătorul este responsabil pentru orice pierderi sau daune.
Pictura Dimensiune/Taille de peinture : size1 : 40 x 60x1(16inchx24inchx1) size2 : 50 x75x1(20inchx30inchx1) size3 : 60 x90x1(24inchx36inchx1)
Dacă ai nevoie de pictura pe alte dimensiuni, vă rugăm să nu ezitați să să-mi cunoscut. Materiale/Mediul : Pânză Groasă de cel Mai bun Brand de Artă Detaliu : întins ,încadrată pe spate,gata să stea.
nici un cadru ,doar panza Tehnica : de Înaltă Precizie de Imprimare
Panza De Imprimare :
Vă rugăm să rețineți că, Panza Printuri sunt neînrămate imprimeuri pe pânză de înaltă calitate, și trebuie să fie înrămate înainte de a fi spânzurat.
Întins Panza De Imprimare :
Întins Panza Printuri sunt recomandate, deoarece acestea sunt foarte frumoase și vin gata să stea. Cumpara întins panza printuri pentru a economisi timp și bani.
Un importate de înaltă calitate de pin și o pânză întinsă pe ramă este combinat cu state-of-the-art tehnologie de imprimare inkjet pentru a face aceste minunate printuri. Aceste printuri nava agățat cu unghiile si sunt bine ambalate cu folie cu bule și ostrong cutii pentru a evita orice deteriorare în timpul transportului.
Foto spectacol :
Preturi Competitive va oferim mereu cel mai mic preț posibil, în timp ce nu compromite calitatea.
Înfășurat și întins pe durabil cadru de lemn, gata să stea, nu de încadrare suplimentare necesare. Accesoriile necesare pentru agățat sunt ambalate împreună cu pictura ta.
Agățat Instrucțiuni
Alegeți locul în care doriți să stea pictura. Loc de cuier atât de cârlig este orientată în sus. Ciocan unghii ferm în spațiul de perete, având grijă să nu deteriora peretele. Stai pictura pe cârlig.

Principalele caracteristici

Dimensiune (Inch):
size1, size2, size3
culoare:
NoFamed, Renumit
Nume De Brand:
Cel Mai Bun De Artă
Modul cadru:
Oglinzi Înrămate
Numărul De Model:
XJDP-9
Material:
Panza
Tip:
Poster
Cadru:
Da
Stil:
Impresionist
Subiecte:
Încă de viață
Mediu:
Cerneala Rezistenta La Apa
Technics:
Vopsire Prin Pulverizare
Baza De Sprijin:
Panza
Forma:
Single
Forma:
dreptunghi
original:
No
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
cadru Întins:
Da
personalizate:
Da
Caligrafie și pictură tip:
imprimare panza de pictura

Alegerea clientului