• Novato
HD Artă Abstractă Culorile Curcubeului Splash Fundal Panza Pictura de Perete de Arta Print pe Pânză Moderne Poze de Perete Pentru Camera de zi

HD Artă Abstractă Culorile Curcubeului Splash Fundal Panza Pictura de Perete de Arta Print pe Pânză Moderne

RON 17.36

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Unele personalizate comanda sau comanda en-gros poate dura un pic mai mult timp pentru procesare.
15-30 de zile în Canada, Europa,Australia.După plata integrală , atunci vom începe de imprimare, și de a asigura transportul cât mai curând posibil, pe baza numărului de produse.
Feedback-ul dvs. Articolele pot fi returnate pentru schimb sau rambursare completă în termen de 7 zile de la data la care ați primi marfa. De asemenea, pachetul poate întârzia într-un important festival (de exemplu : Festivalul de Primăvară și de Crăciun,
Ziua Națională chineză)sau dezastru natural(de exemplu, explozii vulcanice, ceață densă și așa mai departe). Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat. este important pentru noi. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, dumneavoastră primiți elementul greșit). Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Noi nu suntem responsabili pentru orice achiziție după această perioadă de 7 zile. În plus, Credibilitatea contează cel mai mult în afaceri bilaterale de cooperare, de asemenea, ne angajăm nostru onestitate și profesionale în pictura noastră de servicii pentru fiecare client vechi și noi, creând o satisfacție mutuală și realizare. Dacă vrei să fii mai rapid, vă rugăm să Contactați-Mă pentru EMS ( 7-15 zile)sau DHL(3-10 zile). Dacă te simți mulțumit,vă rugăm să ne dea feedback-ul dvs. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând.
Deci, vă Rog, contactați-ne dacă nu puteți obține elementul în 30 de zile.
Datorită vămuire, pachetele trimise către rusia și Brazilia va dura aproximativ 20-40 de zile lucrătoare. Vă rugăm să ne e-mail pentru mai multe detalii atunci când ai nevoie de en-gros sau dropship
7. Personalizate pictura este acceptat
2. pozitiv,dacă nu se simt prea bine,minut să ne contactați și vom rezolva problemele pentru tine în curând. Situație neașteptată se întâmplă, ar fi notificate în timp. fotografii cu cerințele specificate.
În mod normal, elementele vor fi livrate în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea plății integrale. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. poștală este corect ! Vom urmări doar adresa ta enumerate la plata pentru transport. Vă rugăm să ne contactați atunci când vă aflați în zonă care nu este în gama noastra de transport.
Satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră!
. Vom verifica calitatea fotografiei și a reveni la tipărite pictura mesaj de confirmare prin e-mail, împreună cu oferta de pret. Selectați giclee panza printuri foto de la condiția noastră listă, sau e-mail-ne dorit de dvs. De asemenea, orice stil de pictura este accesibil, cum ar fi realist tipărite pictura, ulei abstracte pictura reproducere, modern întins decor de perete panza printuri, sau clasice personalizate întins panza. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze pentru tine !
Suntem o panza de imprimare PRODUCĂTOR, cu mulți ani de experiență în acest domeniu și oferind în transformarea fotografiile preferate într-o durată de arta tablouri canvas cu super-calitate și preț rezonabil, mai ales tablouri portret. Cerința de client este principiul nostru. Produsele vor fi expediate prin China Post Air Mail, care durează 5-30 zile de la statele UNITE ale americii. Vă informăm cu agentii de livrare și număr de urmărire pentru convenabil de verificare. Am fost urmărirea mulțumit de calitatea produselor și serviciilor cu toate eforturile noastre, de stabilire a unui set complet de management strict de fabricație, vânzări și service. Ambele implicit și dimensiuni personalizate sunt disponibile în galeria noastră de artă; și aveți o mare varietate de nostru on-line de colectare de pictură, indiferent whatsubject preferat, pictura portret, peisaj, pictura, animale, pictura, sau încă de viață pictura.

Principalele caracteristici

Dimensiune (Inch):
20X40 CM FARA RAMA, 30X60 CM, FARA RAMA, 40X80 CM, FARA RAMA, 50X100 CM, FARA RAMA, 60x120 CM, FARA RAMA, 70x140 CM, FARA RAMA
Forma:
Dreptunghi Orizontal
original:
No
Mediu:
Cerneala Rezistenta La Apa
Cadru:
No
Forma:
Single
Subiecte:
Rezumat
Numărul De Model:
curcubeu-model-culoare-splash-fundal
Modul cadru:
Neînrămate
Material:
Panza
Stil:
Modern
Baza De Sprijin:
Panza
Technics:
Vopsire Prin Pulverizare
Tip:
Panza Tiparituri
Forma:
dreptunghi
Decor:
Baruri,Acasă,Hotel,Birouri,Cafenea,Restaurant
Material:
Panza
Cadru:
No
Stil:
Modern
Tip:
Tipărite de către Mașină
Mediu:
Cerneala Rezistenta La Apa
Pachet:
Laminate de Tub
original:
No
Subiect:
Rezumat

Alegerea clientului