• Novato
Angro modernă Yueminjun POP ART Giclee Print Pe Panza Pentru Decor Acasă Panza Tablouri de Arta Fara rama

Angro modernă Yueminjun POP ART Giclee Print Pe Panza Pentru Decor Acasă Panza Tablouri de Arta Fara rama

RON 15.98

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

De returnare este responsabilitatea cumpărătorului, cu excepția cazului în care restituirea este un rezultat al greșeală (de exemplu, dumneavoastră primiți elementul greșit). Situație neașteptată se întâmplă, ar fi notificate în timp. Dacă te simți mulțumit,vă rugăm să ne dea feedback-ul dvs.Articolele pot fi returnate pentru schimb sau rambursare completă în termen de 7 zile de la data la care ați primi marfa. Vă rugăm să ne contactați atunci când vă aflați în zonă care nu este în gama noastra de transport. Cerința de client este principiul nostru.După plata integrală, atunci vom începe de imprimare, și de a asigura transportul cât mai curând posibil, pe baza numărului de produse. Ca urmare a asigura motive, nu avem voie adresa schimba prin e-mail.
Politica de retur :
1.puteți primi o rambursare în termen de 15 zile
Transport :
1.
Multumesc
.
Politica de retur : Vânzătorul este responsabil pentru orice pierderi sau daune. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze pentru tine !
Fluxul De Lucru De Afaceri :
1. Noi nu suntem responsabili pentru orice achiziție după această perioadă de 7 zile.
Noastre zonele de expediere sunt urmatoarele :
Hong Kong
Macao
Taiwan
Japonia
Coreea De Nord
Coreea De Sud
Malaezia
Singapore
Thailanda
Italia
Indonezia
Cambodgia
Mongolia
Filipine
Vietnam
Australia
Noua Zeelandă
Papus Noua Guinee
Statele Unite Ale Americii
Belgia
Canada
Elveția
Germania
Danemarca
Spania
Franța
Irlanda
Norvegia
Suedia
Regatul Unit
Austria
Finlanda
Grecia
Luxemburg
Malta
Portugalia
România
Pakistan
Polonia
Republica Cehă
Ungaria
Mexic
Bulgaria
Estonia
Letonia
Republica populară Democrată laos
Despre NOI :
Suntem o panza de imprimare PRODUCĂTOR, cu mulți ani de experiență în acest domeniu și oferind în transformarea fotografiile preferate într-o durată de arta tablouri canvas cu super-calitate și preț rezonabil, mai ales tablouri portret.
Detalii De Ambalare :
Plata :
1. Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat. pozitiv,dacă nu se simt prea bine,minut să ne contactați și vom rezolva problemele pentru tine în curând. Expediate prin poșta aeriană, care în mod normal 10-27 zile lucrătoare de sosire. Am fost urmărirea mulțumit de calitatea produselor și serviciilor cu toate eforturile noastre, de stabilire a unui set complet de management strict de fabricație, vânzări și service.
Tip : Acest produs este imprimat o n panza,Nu pictate manual.
DIMENSIUNI : 30x40cm 40x55cm 50x70cm 60x85cm 70x100cm
Cadru : Neîntinsă, Fără Ramă, nu gata să stea. Vom verifica calitatea fotografiei și a reveni la tipărite pictura mesaj de confirmare prin e-mail, împreună cu oferta de pret. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Vă rugăm să ne e-mail pentru mai multe detalii atunci când ai nevoie de en-gros sau dropship
7. este important pentru noi. fotografii cu cerințele specificate. Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Toate produsele sunt expediate din China post air aer sau e Packet. Ambele implicit și dimensiuni personalizate sunt disponibile în galeria noastră de artă; și aveți o mare varietate de nostru on-line de colectare de pictură, indiferent whatsubject preferat, pictura portret, peisaj, pictura, animale, pictura, sau încă de viață pictura. De asemenea, orice stil de pictura este accesibil, cum ar fi realist tipărite pictura, ulei abstracte pictura reproducere, modern întins decor de perete panza printuri, sau clasice personalizate întins panza. Nu avem nici o responsabilitate pentru un Incorecte adresa de livrare . Elementul va fi livrat în termen de 1-4 zile după ce a primit o plată verificată. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând. Selectați giclee panza printuri foto de la condiția noastră listă, sau e-mail-ne dorit de dvs.

Principalele caracteristici

culoare:
30x40cm, 40x55cm, 50x70cm, 60x85cm, 70x100cm
Cadru:
No
Technics:
Vopsire Prin Pulverizare
original:
No
Modul cadru:
Neînrămate
Subiecte:
Portret
Mediu:
Ulei
Forma:
dreptunghi
Tip:
Panza Tiparituri
Stil:
Stil American
Forma:
Single
Material:
Panza
Caligrafie și pictură tip:
Panza Pictura
Baza De Sprijin:
Panza
Numărul De Model:
YMJ
Forma:
dreptunghi
Decor:
Baruri,Acasă,Hotel,Birouri,Cafenea,Restaurant
Material:
panza impermeabila
Cadru:
fără
Stil:
Modern
Tip:
Tipărite de către Mașină
Mediu:
Ulei
Pachet:
Laminate într-un Tub
original:
Da
Subiect:
Portret

Alegerea clientului