• Novato
Broderia de mari dimensiuni pânză de patch-uri,stil retro clasic sacou haine decorative păun patch-uri,2 BUC/lot

Broderia de mari dimensiuni pânză de patch-uri,stil retro clasic sacou haine decorative păun patch-uri,2 BUC/lot

RON 29.38

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Caracteristică :
Material : Pânză
Metoda de utilizare : de mână-cusut
Dimensiuni : 27 CM*9.5 CM
Utilizare : Haine umple găurile, sac de pantofi decor, artizanat DIY, carduri cadou, etc.,
Ambalare : 2 BUC/lot
Plata Escrow. Vă rugăm să ne contactați pentru informații suplimentare cu privire la modul de a plăti sau orice întrebări cu privire la plată.
Transportul nu Suntem responsabili pentru undeliverable adresa. Ne rezervam dreptul de a percepe taxa de transport maritim din nou pentru produsele returnate din cauza la o adresă greșită. Elementul va fi trimisă în termen de 24-48 de ore după clară de plată (cu excepția week-end și de vacanță). Ora de sosire :
1. Aerul e-Mail : 15-30 de zile
2. EMS : 5-10 zile, Ocazional, poate întârzia din cauza ta locală Client clearance-ul. Dacă nu sa produs după 30 de zile, vă rugăm să contactați-ne pentru a-l rezolve. Noi nu oferim combina transportul maritim. Noi nu suntem responsabili pentru taxe sau impozite din țara dumneavoastră.
Înapoi 1 An de Garanție, suma Licitată în încrederea! Toate elementele sunt 100% de Brand Nou. Toate elementele au fost testate înainte de expediere. Putem schimba elementul în termen de 30 de zile după ce ați primit-o, dacă este defect. Revenit element trebuie să aibă toate ambalajele originale si accesorii cu Aprobarea Cod de Retur. Cumparatorul este responsabil pentru returnarea costurile de transport. Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri. Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat. Aceasta poate dura până la 3 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.
Altele TOATE produsele vor fi ambalate Fără cutie de vânzare cu amănuntul. Ne străduim pentru a câștiga 100% perfect "de Cinci Stele" scoruri de la tine. Steaua-scorurile sunt foarte importante pentru noi. Dacă nimic despre tranzacție nu a satisface așteptările dumneavoastră. Vă RUGĂM SĂ NE cunoaștem ȘI să NE DEA POSIBILITATEA DE A FACE LUCRURILE CHIAR înainte de a pleca feedback-ul.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
fengxingtimely
Dimensiune:
27CM*9.5CM
Technics:
Brodate
Stil:
Coase-Pe
Caracteristică:
Manual
Numărul De Model:
P152
Tip De Produs:
Patch-uri

Alegerea clientului