• Novato
Lucru manual,DIY Mare Panglică cusatura Cruce Seturi pentru Broderie kit,floare de Primăvară flori de Lalea Eco-Cusatura manopera decor de perete

Lucru manual,DIY Mare Panglică cusatura Cruce Seturi pentru Broderie kit,floare de Primăvară flori de Lalea

RON 51.80

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Bine ati venit LA Dragoste Decor Acasă de Distribuție Descriere Produs
Caietul de sarcini : floare de Lalea panglică cusatura cruce
Material : Bine Panglici
Pânză de Dimensiune : 60*45 cm
Lista De Pachete :
1 * Bine canva
1 * HD Grafic Colorat
2 * Ace
* Pachete de Bine panglici
Cum să Coase
TRANSPORT GRATUIT Ne va livra prin China Post Air Mail transport gratuit . Dacă scopul este de peste 200 de dolari,pachetul va fi livrat gratuit prin EMS sau DHL.dar pentru Africa de arii și zone îndepărtate, nevoie pentru a comanda de 300 de dolari pentru transport gratuit pentru EMS/DHL Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale duo la diferențe în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.Pentru a-ți plăti impozitul minim,vom declara ca "cadou" sau"proba" cu valoare scăzută. Și cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale.
Am promisiunea de a se ÎNTOARCE cu credință descrie toate elementele de vânzare. Dacă produsele pe care le primesc nu este la fel de descris, vă rugăm să ne contactați. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15zile de la data primirii elemente. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau on-line de servicii înainte de a trimite înapoi bunurile .
FEEDBACK-ul
Reacțiile tale sunt foarte importante pentru noi!!!Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele,Vom păstra, oferindu-vă servicii de aici. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, Vom serviciu până mulțumit.

Principalele caracteristici

Stil:
Europa
Material:
100% Bumbac
Model Tip:
Florale
Tip:
Pachet
Utilizarea:
Picturi
Cadru:
No
Panza Metoda De Ambalare:
Pliat
Nume De Brand:
QIUSI
Ambalajul Extern:
geanta/cutie de ambalare
Setați Tipul:
panglică cusatura cruce
Tip:
Accesoriu De Cusut
Starea:
De Brand Nou
Vânzările modul:
Se amesteca ordine, en-gros

Alegerea clientului