• Novato
New Sosire Faimosul Brand Militare Tactice 7x50 Binoclu Telescop Pentru Vânătoare CL3-0032 azot Anti ceață de sticlă

New Sosire Faimosul Brand Militare Tactice 7x50 Binoclu Telescop Pentru Vânătoare CL3-0032 azot Anti ceață

RON 128.22

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


FEEDBACK-ul
· Noi ne straduim pentru fiecare achiziție să fie de cinci stele evaluat una.
· În mod normal navei în marea BRITANIE, SUA, Australia, prin E-pachete de servicii, în alte țări, va fi livrat prin Standardul Internațional de Transport (DHL si EMS). Feedback-ul pe forum nu este locul să ne lăsați un mesaj.
· Ambele E-pachete și Standardul Internațional de servicii de Transport este timpul de livrare va fi de aproximativ 7-15 zile lucratoare.
CONTACTATI-NE
· Vom lucra 5 zile (de luni până VINERI de la 8 : 30 AM - 6 : 00 PM EST) - o săptămână. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi feedback-ul. (Primirea de timp ar putea fi instabilă datorită vămuire timp în diferite țări.
Se ÎNTOARCE
· Se întoarce sunt permise dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. Vă rugăm să nu lăsați un neutru/negativ feedback-ul dacă ați avut o problemă cu un produs. La cinci stele, sistem de rating, care Aliexpress instituit, de asemenea, este important pentru succesul afacerii noastre., vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv de la Aliexpress.
Tactic 7x50 Binoclu Telescop Pentru Vânătoare CL3-0032 binoclu 7x50
relief ochi : 13mm
pupila de ieșire : 7.
· Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Elementele sunt scoase din 'blister pack' display de ambalare sunt nerambursabile.
PLATA
· Toate plățile ar trebui să fie finalizate în termen de 20 de zile de la licitare.14 mm
unghi de vizibilitate : 357 ft/1000yds (119m/1000m)
câmp de vedere : 6.
· Element va fi livrat în termen de 48 de ore după ce a primit o plată verificată și-a arătat "Completat" de stare. Dar dacă China Post Air Mail este acceptabil pentru tine (ora de Sosire : 15-50 zile lucrătoare), ne vom folosi de acest fel. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Cumpărătorul trebuie să plătească de returnare.
· Pentru a fi eligibil pentru o rambursare ta returnate trebuie să fie în ambalajul original, nedeschis în stare perfectă, a fost expediat, cu toate ambalajele, manuale și documente intact și nealterat.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
canis latrans
Tip:
Binoclu
Numărul De Model:
CL3-0032

Alegerea clientului