• Novato
Lucru manual,DIY DMC cruciulițe,Set De Broderie kit,Scenic crăciun cabină, peisaj Model Numărat Eco-Cusatura decor de perete

Lucru manual,DIY DMC cruciulițe,Set De Broderie kit,Scenic crăciun cabină, peisaj Model Numărat Eco-Cusatura

RON 61.72

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Bine ati venit LA Dragoste Decor Acasă de Distribuție Descriere Produs
Caietul de sarcini :
Material : Bumbac
Pânză de Dimensiune : 70*47 CM
Cross Stitch Numărul CT : 11 CT (Folosesc 3 fire de brodat, 2 fire de croșetat)
Broda toate colorate parte
Lista De Pachete :
1 * Bine canva
1 * HD Grafic Colorat cu instrucțiuni
2 * Ace
31 * Pachet de Bumbac sau Fire de mătase
Cum să Coase
TRANSPORT GRATUIT Ne va livra prin China Post Air Mail transport gratuit . Dacă scopul este de peste 200 de dolari,pachetul va fi livrat gratuit prin EMS sau DHL.dar pentru Africa de arii și zone îndepărtate, nevoie pentru a comanda de 300 de dolari pentru transport gratuit pentru EMS/DHL Vom trimite articole în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată. Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale duo la diferențe în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Prețul nostru nu include taxele, TVA sau alte taxe ascunse.Pentru a-ți plăti impozitul minim,vom declara ca "cadou" sau"proba" cu valoare scăzută. Și cumpărătorii sunt responsabili pentru taxele vamale.
Am promisiunea de a se ÎNTOARCE cu credință descrie toate elementele de vânzare. Dacă produsele pe care le primesc nu este la fel de descris, vă rugăm să ne contactați. Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15zile de la data primirii elemente. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere. Vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau on-line de servicii înainte de a trimite înapoi bunurile .
FEEDBACK-ul
Reacțiile tale sunt foarte importante pentru noi!!!Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,vă Rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele,Vom păstra, oferindu-vă servicii de aici. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, Vom serviciu până mulțumit.

Principalele caracteristici

Model Tip:
Scenic
Material:
100% Bumbac
Tip:
Modele
Cadru:
No
Stil:
Stil American
Utilizarea:
Picturi
Panza Metoda De Ambalare:
Pliat
Nume De Brand:
QIUSI
Ambalajul Extern:
sac de ambalare
Setați Tipul:
Plin De Broderie
Tip:
Accesoriu De Cusut
Ambalare:
Geanta
Starea:
De Brand Nou
Vânzările modul:
Se amesteca ordine, en-gros

Alegerea clientului