• Novato
New Sosire Hot Nou Jad Saltea Electric de Încălzire Naturale Turmalina Mat coreea de Turmalina Saltea Transport Gratuit 1.2*1.9 M

New Sosire Hot Nou Jad Saltea Electric de Încălzire Naturale Turmalina Mat coreea de Turmalina Saltea

RON 1058.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

9 M
De Vânzare La Cald Produse Similare!!
Caracteristică : 1, Conform teoriei Chineze tradiționale de îngrijire a sănătății,cu turmalina si germaniu piatră materiale compozite realizate în piese convexe; 2, Poate promova circulația sângelui; 3, pentru a Îmbunătăți memoria; 4, să Consolideze funcția de organe, crește metabolismul; 5, Elimina tensiunea, relaxați-vă corpul și mintea; 6, Ajuta pentru a promova somn. 7, Portabil și durabil.Orice problemă sau întrebare, vă rugăm să nu ezitați să să-mi spuneți!
Sperăm că veți avea o perfectă experiență de cumpărături pe magazinul nostru.
OBSERVAȚIE : Transport :
1.
Ne puteti contacta prin mesaj lăsat pe Aliexpress sau e-mail-ne. Dacă pachetul nu poate fi deliveried din cauza cumpărătorului motiv (inclusiv refuzul de a semna), cumpărătorul ar trebui să permită tuturor cost suplimentar!
Feedback-ul :
1. Se poate elibera sănătos departe infraroșu, scut statice și undelor electromagnetice radialization., în orice mod, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a resol
am nici o problema. Mai devreme de jad perne au fost sculptate în blocuri de jad, cu o adâncitură pentru cap. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă mulțumesc pentru înțelegere. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!
3.Controlul temperaturii ștecherul este introdus în priză. Vă mulțumesc !
.
Spcifications :
Culoare : Ca imagine afișată dimensiunea Produsului : 1. Am expediat de la Aliexpress adresa lui NUMAI. Vă rugăm să alegeți metoda de livrare pe care cel mai potrivit pentru tine, vom livrare prin modul în care alegeți.
Jade Introducerea de Jad este bogat în oligoelemente. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Aliexpress este compensată cu tine r shippng adresa înainte de a vă plăti. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. pe bucata : 17kgs Produs prezentat : Materiale de referință : Produse Comparație : Pachet Arătat : Potrivit pentru cine să utilizați : Piatră de Energie :
Cum să utilizați Masaj cu pietre de Jad :
1.
Timp de secole, Chinezii au folosit jad ca o perna. Vom răspuns în termen de 24 de ore.Jade, de asemenea, produce ioni negativi care încurajează metabolismul celulelor. După utilizare,opriți de control al temperaturii swith, și apoi trageți de ștecher.
2016 New Sosire Hot Nou Jad Saltea Electric de Încălzire Naturale Turmalina Mat coreea de Turmalina Saltea Transport Gratuit 1.
2) Conectat la temperatura ontroller și de încălzire a corpului după ce a introdus o sursă de alimentare.
Jade oameni sub îngrijire medicală specială și are o temperatură scăzută valoare a caracteristicilor fizice ale medicinii Chineze și susținută de primul picior cooler temperaturetheory, dezvoltat de sănătate jad pernă. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.9 M Material : de Înaltă calitate PU+ Piatra Jad/Turmalina/Germanite zonă de Masaj : Corp Plin n. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.Controler de temperatură și un corp de încălzire ocnnecting soclu.
1)controlul Temperaturii priza și ștecherul onnection este în loc, corp de încălzire este bine introdus. Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri. Acum vă puteți bucura de beneficiile pentru sănătate și frumusețe de dormit pe jade cu comoditatea de un jad de pernă. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Deschide termostatul swith, set th temperatura necesară, pentru germainum terapia de piatră.

Principalele caracteristici

Tensiune Standard:
220v
Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Nume De Brand:
SugarBae
Cerere:
Corpul
Dimensiune:
Medium
Numărul De Model:
MM-00135
Material:
ca spectacol cinematografic
culoare:
ca imaginea prezentată
Greutate:
17KG
Nume:
Electronice Încălzire Saltea
Materiale:
PU piele
Material:
Piatra de jad/Turmalina/Germanite &PU piele
Dimensiune:
1.2X1.9M

Alegerea clientului