• Novato
POP RELAXA Coreea de jad saltea de masaj cu pietre mat departe infraroșu termic fizioterapie de îngrijire a sănătății ameliorarea durerii încălzire pad saltea

POP RELAXA Coreea de jad saltea de masaj cu pietre mat departe infraroșu termic fizioterapie de îngrijire a

RON 718.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Utilizarea de jad pentru descărcarea de gestiune microelemente și raze infraroșii de departe, din microelemente vor fi pătruns adânc în piele de organism prin raze infraroșii de departe, poate în mod eficient supliment de nutritie celulara, de a spori puterea și activitatea celulelor, scapa celulelor toxina. Microcirculația este schimb de locuri care celulele organismului aportul de nutrienti si oxigen, de descărcare de gestiune metaboliți, cele mai multe boli și dureri de corp sunt cauzate de deficienta de rezultate ale microcirculației.
Material noastre mat
Calitate de Top de pietre de jad. de e-mail și să dea o soluție în termen de 3 zile lucrătoare.
LED-uri controler de la distanță. binevenite orice sugestii, dacă ne va ajuta pentru a îmbunătăți viitorul serviciu sau magazin. Semn coletul : Vom trimite coletul în condiții bune, dar poate fi rupt în timpul internaționale de livrare sau deschide prin violență, atunci când ofițerii vamali verifica mărfurile înainte pe avion. Jade este un limitate comori naturale ale lumii, care a fost îngropat în pământ timp de mii de milioane de ani, acesta conține mai mult de 30 de tipuri de microelemente benefice pentru organismul uman : ca Zn, Fe,Cu, Mn, Mg, Co, Se, Cr, Ti, Li, Ca, K, Na, etc. Termoterapia este una dintre cele mai tradiționale de fizioterapie, Utilizarea încălzită cu pietre de jad pentru masaj trupul va extinde vasele de sange, viteza de circulație a sângelui și de a îmbunătăți microcirculația și bine difuzate de canale și garanțiile care ajuta la scaderea tensiunii arteriale si a grasimilor din sange pentru a reduce inflamația și durerea și menține sănătoși.
Înainte de a comanda : vă Rog lăsați-vă numele complet, mai bine de două Tels Nu pentru livrare de succes. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți întrebări sau nevoie de ajutorul nostru. si pls sa ne contactati daca u nu te bunuri în 20 de zile, ne va ajuta u pentru a urmări coletul. Dacă problema calității se întâmplă : Noi oferim garanție de un an , fiecare parcelă există o legitimație de serviciu, vă rugăm să ne contactați prin e-mail pentru serviciu, cu descrieri, fotografii sau video dacă problema calității se întâmplă. Cele mai bune urări de la POP, RELAXAȚI-vă Echipa. Impozit (Taxă) : respectă normele internaționale, locale sau de destinație, impozitul va fi plătit de către cumpărător, vom pune mai mică valoare de pe factura sau factura pentru a ajuta la reducerea de impozit.
Temperatura 40°C~70°C
Observație : piatra de jad este natural, nu există nici exace același piatra de jad din lume
astfel fiecare transport piatra de culoare poate unele diferențe, mai verde sau mai mult alb.Naturale piatra de jad mat de îngrijire a sănătății încălzire saltea de departe infraroșu fizioterapie Produs : PR-C06 B Dimensiune : 55x120cm Brand : POP RELAXA Nu vib masaj sunt echipate mai mult de 350pcs naturale pietre de jad.
De înaltă calitate a materialului exterior. Frecvent utilizat de Jad pentru fizioterapie va elimina în mod eficient nesănătoase semne de vânt, frig, umezeală și căldură, scuti dureri de cap, dureri articulare, senzație de amorțeală a membrelor și alte simptome, care cauzate de rău de col uterin, de rău coloanei vertebrale lombare, osteoartrita si artrita reumatoida. vom începe trimiterea de colete pe 28 februarie, vă Mulțumim pentru răbdare.

Principalele caracteristici

Tensiune Standard:
220v
Tip De Element:
Masaj & Relaxare
Cerere:
Corpul
Nume De Brand:
POP RELAXA
Numărul De Model:
PR-C06B 55x120cm
Material:
Naturale piatra de jad si PVC
Mat de culoare :
Aur PVC
Ambalare:
Genți de mână
Dimensiune:
55x120cm
Cantitate naturale pietre de jad:
mai mult decât 350pcs
Proprietăți :
Terapie De Reabilitare Consumabile
Tip:
Încălzire terapie
de la distanță:
Da.
Temperatura Reglabila:
40~70 grade C
Certificat:
CE
speciale:
În față și în spate în Aur PVC

Alegerea clientului