• Novato
2 buc/set 183*110mm Focal 180/120 dreptunghi optice de plastic PMMA lentile fresnel pentru professional 7.0 inch diy proiector obiectiv kit

2 buc/set 183*110mm Focal 180/120 dreptunghi optice de plastic PMMA lentile fresnel pentru professional 7.0

RON 58.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Următorul anunț este potrivit pentru toți clienții .în timp ce de joasă densitate de canal randamente mai bine efficiency.
Diferite tipuri de lentile sunt utilizate pe diferite productsm,atunci când aveți nevoie
- le că vă rugăm să chat cu noi în orice moment!
_________Cel mai Important explicație :
Dacă doriți să cumpărați Lentile Fresnel pentru DIY simplu proiector,atunci când le-ați cumpărat înainte de asta vă rugăm să citiți Explicația : ).
Dacă speranța atunci când DIY simplu proiector că poți să ai un videoproiector Profesional sau sper proiecția efect de ca Profesionist projetor ,vă rugăm să citiți cuvintele :
Când ai folosit Lentile Fresnel sau lupa pentru a DIY simplu proiector că mărfurile pot dovedi proiecția principiu,de câteva ori din cauza luminozitatea pentru telefonul Mobil și alți factori care atunci când DIY nu am Profesionale de proiecție efect,fenomenul este normal,pentru că luminozitatea pentru videoproiector Profesional este de 200~300 Watt,dar telefonul nostru mobil doar au sute de miliwati,Sper că puteți înțelege motivul pentru diferența între DIY și Profesionale proiector.
Cât mai devreme în secolul al 18-lea (1748), se constată că energetice tradiționale refracție lentile avut loc doar la suprafața și de a elimina cât mai mult de partea de mijloc, și să păstreze curbura suprafeței, a format un strat subțire plat obiectiv, pot încă menține o bună transmisie energetică. Lentile Fresnel poate fi, de asemenea, folosite ca lupe sau lentile de proiecție.LED-uri lupa, lentila fresnel energie solară, proiecția din spate fresnel ecran,fresnel concentrator solar,fresnel lupa,camera fresnel lumina reflectoarelor și așa mai departe.
Aceasta ne va ajuta o mulțime de a face afaceri mai ușor și merge smooth :
1.
_________Unele Persoane vor căzut atât de ciudat : ceea Ce este Înainte și după Lentila Fresnel?
Construcții pentru toate Lentilele mașină este Înainte și după Lentila Fresnel se vinde În piață,se poate perfect corective și amplificat efectul de imagine. nevoie, prin alte mijloace de transport pentru a trimite bunuri, vă Rugăm să ne contactați pentru a vă ajuta să rezolve problema de transport.
Punct de focalizare lentila Fresnel :
Uită-te la față ca un set dart, este compus dintr-un inel o inel de cercuri concentrice :
Liniar lentila Fresnel este relativ la punctul de focalizare în termeni de lentile Fresnel, sale pozitive forma arata ca obturatorului, uita-te la profil, Este, de asemenea, punctul de a schimba formă de dinți de fierăstrău, spre deosebire de disc lentila Fresnel, aceasta lumina de focalizare pentru a forma o linie dreaptă :
Lentile Fresnel sunt cel mai des folosite în lumina colectarea de aplicații,cum ar fi condensator sisteme sau emițător/detector de setari.
Conform reglementărilor din rusia.
__________Prietenia sfaturi :
Atunci când ai nevoie să Lentilele Fresnel deveni mai mici sau de foraj,te rog, pe partea laterală a Netezi suprafata, pentru a Preveni deteriorarea de lentile Fresnel ruptura,Trapezoidal corecție gama poate nu prea mare, care va lasa imaginea breezing.Aceste circulare creste da lentila Fresnel un zig-zag sau dinți de fierăstrău secțiune transversală.
Lentilele Fresnel este simplă introducere
Lentile Fresnel sunt turnate de precizie, optice-clasa acrilice. Acest lucru poate fi într-adevăr o mare și cadou creativ pentru copii ca o jucărie și oameni în vârstă care au nevoie de ajutor vizual.0 inch diy proiector obiectiv kit Dimensiune : 183*110 mm distanta focala 180mm și 183*110 mm, distanță focală de 120 mm.Suprafața unei lentile Fresnel este modelat în multe circulare,concentrice creste.
2 buc/set 183*110mm Focal 180/120 dreptunghi optice de plastic PMMA lentile fresnel pentru professional 7.Acest Obiectiv este, de asemenea, o mare pentru scrisul în cărți, reviste,hărți,telefon,retete,etc.By alegerea corespunzătoare a competențelor pentru aceste prisme,designerii pot defini lungimea focală și controlul de calitate a imaginii.

Principalele caracteristici

Utilizare:
Optice
Forma:
Plano
Numărul De Model:
7.0 inch
Nume De Brand:
DOUMOO
Material:
Plastic
Structura:
avionul
Suport De Personalizare:
Da
Ambalare:
Cutie+ spuma
LCD Dimensiune Panou :
7.0 inch
Fata lentila fresnel:
183*110mm
Fata fresnel distanța focală a obiectivului:
180 mm
În spatele lentila fresnel:
183*110mm
În spatele fresnel distanța focală a obiectivului:
120 mm
Cerere:
DIY accesorii proiector
Material:
PMMA

Alegerea clientului