• Novato
Cu mâneci lungi de toamnă hotel bucătar uniforma bucatar jacheta purta dublu rânduri chef de îmbrăcăminte

Cu mâneci lungi de toamnă hotel bucătar uniforma bucatar jacheta purta dublu rânduri chef de îmbrăcăminte

RON 37.98

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Caracteristică Detaliată :
100% de brand nou, cu eticheta, ambalaj cu opp sac culoare : ca spectacol cinematografic Materialul : Bumbac+ Poliester Cantitate : Numai Topuri dimensiune : dimensiunea Asia ,care este de 2 dimensiuni mai mici decât UE/SUA dimensiune ,vă rugăm să alegeți 2 dimensiuni mai mari decât de obicei.Dacă nu știți cum de a alege dimensiunea,vă rugăm să contactați cu noi și spune-ne de înălțimea și greutatea dumneavoastră,vă putem ajuta!
LOGO-ul imprimat : Vom oferi tipărite și LOGO-ul, prima piesă de îmbrăcăminte, din cauza necesității de înmatriculare taxă de 15 dolari, urmat de 2 dolari pe bucata plus De exemplu : ( a cumpăra prima rochie, LOGO-ul de imprimare de $ 15) (cumpara două piese de îmbrăcăminte, LOGO-ul de imprimare $ 15 + $2 = $17) (achiziționarea de trei piese de îmbrăcăminte LOGO-ul imprimat $15 +$ 2 +$ 2= $19) pentru astfel de push Dacă este necesar, vă rugăm să aruncați o scrisoare privată vom modifica prețul, și aveți nevoie pentru a oferi LOGO-ul imprimat hartă
Instrucțiuni speciale de marcă
Producătorii de confecții sunt : proprietarul mărcii comerciale desemnate turnătorii în China. Noi vindem doar magazin de haine în sine, nu reprezintă nici un brand sens. Când ne-am îmbarcat marca va reduce, asigurați-vă că să știi.
Notă specială Dragi cumparatori, vă recomandăm să cumpere ceva mai mult. Pentru că fiecare bucată de îmbrăcăminte, a crescut de marfă este 0, inclusiv comerciale de curierat. (Va vom compensa pentru creșterea costurile de livrare, iar sistemul a fost configurat, atunci când plata este automat scade)

Principalele caracteristici

Dimensiune:
M, L, XL, XXL, XXXL
Utilizare:
De Servicii Alimentare
Tip De Element:
Jachete De Bucătar
Gen:
Bărbați
Tesatura Tip:
Postav
Material:
Bumbac,Poliester
Numărul De Model:
maneci lungi

Alegerea clientului