• Novato
Un ecran de 3 inch Masina hud head up display Digital, vitezometru mașină pentru volvo xc60 xc90 v40 v60 s40 s60 s80 s90 c30

Un ecran de 3 inch Masina hud head up display Digital, vitezometru mașină pentru volvo xc60 xc90 v40 v60 s40

RON 86.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Dacă puteți vedea clar informația de pe ecran, atunci nu este nevoie de a utiliza reflecție film.
Acest HUD-ul poate afișa mai multe informații utile, și vă permite să experiență de viteză și, de asemenea, pentru a asigura siguranța dumneavoastră de conducere și plăcerea de a conduce.
Al doilea rând, vă rugăm să rămânem la reflecție film pe parbriz. Acest X5 HUD are OBD2 / interfata OBDII. Dacă există o imagine dublă, atunci vă rugăm să folosiți film de reflecție. Lacrima de pe partea din față (marcat 2) de film de reflecție. GPS HUD :
GPS auto HUD sprijină toate masinile (atunci Când aveți nici o idee despre data interfață de masina ta, puteți alege GPS HUD)
Conținutul pachetului : 1 x Display Head-up 1 x Cablu OBD II 1 x Non-alunecare Mat 1 x Folie reflectorizantă 1 x Manual de Utilizare
. Dubla imagine de masina va fi diferit.
Notă :
1. Nu suport masinile cu OBD I și JOBD interface (Japonez OBD)
c.
Caietul de sarcini : temperatura Mediului - 40 0 C- +80 0 C Barometrică de presă : 86-106 KPa umiditate Relativă : 10%-95% Mediu voce : Alarmă de nivel de sunet : >=30d B(A) tensiune de Lucru : 9 V~16 Vdc(12 Vdc/400m A) Dimensiunea produsului : 9*5.2(cm) Greutatea produsului : 40g
HUD-ul de instalare Știu de tipul de vehicul. După ce ați reglat locația ei bine, puteți utiliza un zero bord sau altceva plat pentru slick film și stoarce apa în interiorul până când nu există nici o bulă sau apă în ea. Mai important, aceasta vă permite șoferului a citit imediat în număr mare viziune și de a face întotdeauna drivere ochii pe drum în mintea limpede. Automată și manuală în modul de reglare a luminozității. Pentru Asia, acesta poate fi folosit pentru masinile cu interfata OBD2 fabricate dupa 2007
b. Afla 16 pini link-ul de diagnosticare a vehiculului și conectați-l bine cu OBDII linie de legătură. Și adoptă cele mai recente stabil circuite integrate, toate indexurile sunt în conformitate cu standardele. Potrivit pentru Europa și America de Nord masini, acesta poate fi aplicat numai Autovehiculelor cu interfata OBD2 fabricate dupa 2003. OBD2 / OBDII interfata HUD :
o. Și HUD are unic și forma eleganta, linii netede, corp subțire. HUD poate proiectul cel mai important de informații (cum ar fi viteza) pe parbriz, se poate ajuta novice neexperimentat pentru a controla viteza și pentru a evita depășirea limitei de viteză în limita de viteză rutier.
Acest produs este pentru șoferii de siguranță, mai ales în conducere de mare viteză pe timp de noapte, HUD poate ține driver ochii pe drum și poate reduce accident de mașină. Atunci când achiziționează HUD, aveți nevoie pentru a alege tipul de vehicul care îndeplinește OBDII standarde (sau UE OBD) pentru condiții normale de utilizare. Deschide capota motorului și pentru a găsi eticheta de mai jos (a se vedea imaginea de mai jos 1), dacă are cuvinte ca OBDII CERTIFICATE, atunci acesta poate fi instalat.
Caracteristici : adaptarea Automată modele de mașini, și se poate aplica pentru autovehicule în conformitate cu OBD II sau EUOBD (bord sistem automat de diagnosticare). Afișare conținut bogat : viteza, turația motorului, temperatura apei, tensiunea bateriei, tensiune scăzută alarmă, alarmă de temperatură înaltă, viteza deșteptător, acces gratuit la comutarea între kilometri și mile, gratuit comutarea între Celsius și Fahrenheit .
Reflecție film de instalare
Vă rugăm să Rețineți : HUD proiect afișa informații pe masina din fata parbrizului , pentru că parbrizul este dublu, ceea ce va face dublu imaginii pe parbriz atunci când afișajul.
În primul rând, vă rugăm să pune furnizate covoare anti-alunecare în fața tabloului de bord, și apoi pune-HUD-ul pe ea. Dacă filmul nu poate afișa toate informațiile, vă rugăm să reglați non-alunecare mat.
Metode de lipire film : Pulveriza apă pe loc că filmul va fi lipit pe,și apoi utilizați un prosop uscat pentru a curăța; a Rupe partea din spate(marcat 1) de film de reflecție, apoi lipiți-l la locul potrivit.

Principalele caracteristici

Nume De Brand:
lsrtw2017
An:
2002-2017
Numele Modelului:
hub
Extern De Certificare De Testare:
BQB
Element De Lungime:
9cm
Lățime Produs:
5.5cm
Înălțime Element:
1.2cm
Articol Greutate:
0.2kg
Tip De Material:
Alte
Tip De Element:
Interior Semifabricate

Alegerea clientului