• Novato
Runleader TS002 PT100 -20+300 TEMP termometru temperatură contor pentru barca marine trimmer ferăstraie cu lanț groapă de biciclete motocross Trailer

Runleader TS002 PT100 -20+300 TEMP termometru temperatură contor pentru barca marine trimmer ferăstraie cu

RON 91.90

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Ea are un puternic Temp sistemului, precum și alte caracteristici unice de design. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.
Despre Garanție
1. Pe de altă parte,feedback-ul poate fi folosit ca zona de cumpărături trimiteri la alți cumpărători.
Despre Plată
1., vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să-l rezolve.Acest lucru ajuta utilizatorul cunoaște temperatura de punct de încercare de bine.
Temp Sistem de Măsurare, Inclusiv : curent de măsurare de temperatura, MAX Temp și setarea de temperatură funcția de avertizare, temperatură unitate de afișare poate fi setat de utilizator, senzor de temperatură tip pot fi selectați de către utilizator, etc
Design unic, Inclusiv : ușor de instalat,înlocuibil baterie CR2032,datele stocate în mod automat după înlocuirea bateriei,verde, lumina de fundal LCD de mari dimensiuni, design,etc.
În plus, produsele au ajuns CE si ROHS certificare. Acesta are o durată de viață mai lungă decât tach contor de ore care bateria nu poate fi înlocuită. Prietenos vă sfătuim să plătească în curând, astfel încât să putem aranja transportul cât mai curând posibil.
Contorul indică temperatura curentă a punctului de încercare. Acestea sunt în general expediate cu 1 la 3 zi lucrătoare după ce plata dvs. a fost eliminat. Cât de important este pentru a vă reaminti de temperatură înaltă ! Peste temperatura de alertă poate fi setat de către utilizatori. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
Avem, de asemenea, a RL-TM003 cu alte senzorului de temperatură ca de mai jos.

Principalele caracteristici

Înălțime Element:
1.76cm
Numele Modelului:
RL-TM003
Nume De Brand:
runleader
Articol Greutate:
65g
Caracteristici Speciale:
termometru
Element De Lungime:
6.71cm
Extern De Certificare De Testare:
CE
Lățime Produs:
3.5cm
Tip De Material:
ABS
iluminare din spate:
mare lumina verde
Proiectat de:
runleader
Max temp record:
Da

Alegerea clientului