• Novato
Îmbrăcăminte de Căldură de Presă Mașină 40*60CM de Înaltă Presiune de Transfer Termic Echipamente Fierbinte Mașină de Ștanțare la Cald Mașini de Transfer

Îmbrăcăminte de Căldură de Presă Mașină 40*60CM de Înaltă Presiune de Transfer Termic Echipamente Fierbinte

RON 1304.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Îmbrăcăminte de Căldură de Presă Mașină 40*60 CM de Înaltă Presiune de Transfer Termic Echipamente Fierbinte Mașină de Ștanțare la Cald Mașini de Transfer
Introducerea Europene de înaltă presiune de căldură mașină de presă, potrivit pentru nou magazin clienții, puteți imprima tricouri, perne, mouse pad, puzzle, de piatră, pictura, cadru de sticlă, papuci de casă, make-up oglindă, coajă de telefon, metal, carte de afaceri, operație simplă, ușor de utilizat. Produs putere : 2200 W Produs tensiune : 110 V/220 V temperatura de Operare : 0 - 220 ° C, ore de Funcționare : 0-999s zona de Lucru : 40*60cm Produs ambalaj : 82*70*46cm greutate Produs : 38kg Element poze
Pentru Rusia Duty-Free service (Pentru Rusia numai Clienții ! altă zonă trebuie să plătească taxe vamale !) A. dedicat Furnizarea de servicii de logistică, Din China - Moscova - orașul Tău local .
B. Inclusiv fiscale si clearance-ul de serviciu ; Nu există limită de greutate; nevoie de aproximativ 25-30 de zile.Zonă de la distanță de 60 de zile. C. Livra local , nu de acasă ,trebuie să mergeți la centrul logistic pentru a lua coletul .
Plata :
Plata se Escrow și Alipay În site-ul Aliexpress, 100% de plată în condiții de siguranță de la aici.
de a face plata la Aliexpress companie, și când voi primi produsul, se poate elibera banii pentru proprietar de magazin.
Taxele Vamale (De Import Fiscal) ( Cu Excepția Rusiei ) :
Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, cumpărătorul trebuie să își asume responsabilitatea de toate taxele.
Dacă cumpărătorul refuză să primească mărfurile pentru a impozitului problemă, ei trebuie să plătească pentru transport de marfă. (dacă aveți nevoie declare valoare mai mică, vă rugăm să comentariu pentru noi.)
Garanție și Rambursare : 1)vă Rugăm să verificați cu atenție toate elementele imediat atunci când u-l semneze. Dacă nu există nici o evidentă freigh daune.
NU semna lege de transport de marfă cu excepția cazului în care prejudiciul este menționat pe freight bill.Clientul are posibilitatea de a respinge livrarea la timp de livrare.
Dacă elementul este defect după ce vă conectați și de a deschide pachetul, vă rugăm să ne anunțați în termen de 48 de ore cu imagini de elementul defect. Vom lucra cu clienții pentru a rezolva orice problema.
ne va ajuta u ocupe de caz, în termen de 2 zile și-ți dau un soluția mulțumit . 2) Produsele TREBUIE să FIE returnate în termen de șapte (7) zile sau revenirea va fi de nepermis
Toate declarațiile trebuie să fie freight prepaid de către Expeditor sau transportator.
Toate retururile vor fi expediate înapoi la depozitul companiei în AMBALAJUL ORIGINAL .
Elemente noi sau Reparate elementele vor fi livrate la tine după ce vom primi elementele de înlocuire .
Rambursarea va fi acordat după ce vom primi produsele returnate în ambalajul original.

Principalele caracteristici

Tip:
Instrument De Putere Părți
Material:
Carbură de
Numărul De Model:
CY-G4060
is_customized:
Yes
Utilizare:
DIY acasă
Produs putere:
2200W
Produs Tensiune:
110V/220V
zona de lucru:
40*60cm

Alegerea clientului