• Novato
China Fabrica M2750Hard din material Plastic rezistent la camera video care transportă caz

China Fabrica M2750Hard din material Plastic rezistent la camera video care transportă caz

RON 512.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Bine ati venit client , proiectant ,dealer , distribuitor și prietenii vizita compania noastră . Ambalare si Livrare Detaliu de ambalare : 1buc/PE sac/cnt sau până la cererea clienților Detaliu de livrare :
Expediate în 3 zile de la plata Alte Produse
compania noastra
Shanghai Tricases Plastic Technology Co.OEM : Avem high-tech echipamente în atelier de mucegai, cum ar fi de rotație echipamente,Rock and Roll, Pulverizator și așa mai departe .
Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10 USD) are probleme de calitate, vom retrimite un nou produs de-a lungul cu următoarea ordine; în cazul în care cumpărătorii nu intenționează să facă o nouă ordine într-un termen scurt, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru un produs nou.
de ce ne-au ales
1.
Ce e mai mult , ne permitem cele mai bune servicii pentru clienții noștri : accesorii de cazul nostru ,cum ar fi : spuma , sistem de blocare , roți și așa mai departe .
Valoarea noastră : produse militare, cu preț favorabil . Clientii pot personaliza cazuri și spume. Acceptam comenzi personalizate, cum ar fi OEM, ODM sau altele.0 Spume Personalizate spume acceptabil (cost suplimentar) Roți și Trage tija Da Culori Negru/Galben/Portocaliu Interval de Temperatura(°C) -40℃~90℃ Garanție pe Viață-garantie pe termen Proprietăți rezistent la apa, socuri, crush-proof, anti-explozie si anti-coroziune, etc.4, FED-STD-101 C, ASTM B 4169, DC-18, ASTMIP67,etc. Pentru a face produsele perfecte pentru clienti, avem nevoie de clienti trimite-ne eșantion sau a proiectului sau detalii de cerințe. Dacă au fost unele probleme neașteptate se întâmplă, vom face noastre cele mai bune pentru a proteja clienții beneficii , și sper să rezolve problemele cu cumpărătorul, prin discuții cordiale în următoarele moduri :
(1). Dacă daunele au fost cauzate prin partea cumpărătorului, vânzătorul apoi nu își asumă responsabilitatea, dar va ajuta cumpărătorul a reduce pierderile.,Ltd, situat în Shang Hai ,cel mai mare oraș din China. Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune argument în termen de 15 zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul ar trebui să ofere poze sau un video sau alte dovezi care să vânzător pentru a identifica.
"Tricase" este propriul nostru brand . "Tricases" este patronul spiritual pentru comorile tale
Am specilize într-o varietate de plastic dur cazuri : instrument de caz ,echipamente de caz ,suport de cazuri ,arma cazuri , camera de caz , caz de zbor. Garanția noastră este viață.
Caietul de sarcini
Injecție Caz M2750 Parametrii tehnici Model Numele M2750 Material Inginer PP Procesul de turnare prin Injecție Exterior Dimensiune (L*W*D) 624*498*353 mm Internă Dimensiune (L*W*D) 563*437*323 mm Adâncime 48+275 mm Nivel rezistent la apa IP67 Greutate(gol) 8. Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere.Putem oferi întregul sistem de servicii, de produse si de mucegai de proiectare a terminat de produse din plastic. Contactati-ne
.
Serviciile Noastre
Ca un producător , ne permite varietate de servicii pentru clientul nostru ,distribuitori , agenții de :
1.de cel puțin 10 ani de experiență în caz greu de plastic de producție ,mulți clienți din întreaga lume construit mult timp în relația cu noi , inclusiv unele trupe . Chiar mult mai scurt pentru proiecte mai mici.De înaltă eficiență timp de plumb-în General vorbind, putem termina un mucegai și prima probă în jurul valorii de 30 de zile.Nostru experimentat și tehnice de înaltă calificare echipa de design utilizați advanced software CAM (ca UG, Solidworks, Auto CAD,Pro/E) de a traduce idei, imagini, desene și prototipuri în de înaltă calitate, precise forme fără pori, la toate-asigurarea că produsul final are uniformă de perete grosime și suprafață netedă. Vom lua, Dacă cazul a fost deteriorat înainte de transportat și nu am găsit-o, ne va schimba pentru unul bun. Produs de calitate program de procesare :
Cumpărătorul este obligat să restituie bunurile la noi și taxa de transport de marfă este pentru contul cumpărătorului; după ce vom primi marfa ,va vom trimite noi produse la cumpărător și să plătească pentru re-trimite costul de transport maritim.

Principalele caracteristici

culoare:
Verde, Negru, Galben
Tip:
Caz
Nume De Brand:
Tricases
Numărul De Model:
M2750
is_customized:
Yes
Material:
Plastic

Alegerea clientului