• Novato
BC06S Bluetooth Dual USB Masina Încărcător Pentru iPhone 7 6 5 5S 6S Pentru Samsung LG Android Wireless MP3 Player Tensiune Curent de Afișare

BC06S Bluetooth Dual USB Masina Încărcător Pentru iPhone 7 6 5 5S 6S Pentru Samsung LG Android Wireless MP3

RON 13.96

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

1) Caracteristici : Acest produs este special Bluetooth, incarcator de masina cu MP3 playere ,adoptă profesionale de înaltă performanță Bluetoth module,built-in MP3 decoder chip care poate transmite fișiere de muzică în interiorul disc USB pentru masina stereo viawireless,și poate comuta un apel de la hands-free de stat atâta timp cât yong telefon mobil este prevăzut cu funcția Bluetooth .atunci când apelul este terminat ,acesta va fi schimbat pentru a reda muzică în mod automat .Se poate trimite, de asemenea, muzica din telefon pentru masina ta de sunet fără fir .vă puteți bucura de muzică și de a răspunde la apel în parte -modul liber, fără retehnologizare masina ta ,care asigura conducerea sagety ehile bucurându-se de muzică. 2) Link-ul de 100buc/lot este pregătit. Le găsiți în magazinul nostru, vă rog! 3) Pachet : 1*Bluetooth auto FM transmitter 1*3.5 mm cablu audio 1*manual de Utilizare 1*cutie Pachet
Transport
Am expediat cele Mai multe Dintre Elementele din întreaga Lume În decurs de 96 de ore (cu Excepția Vacanță Și de Week-end), se Va Alege Una Dintre Ele în Funcție de Diferite Țări .
Deci, Dacă Aveți De Expediere Specifice Cerință ,Vă Rugăm Să Ne Spuneți Înainte De Expediere .
Pretul nostru Nu Includ Taxele ,TVA sau Alte Taxe Ascunse .Pentru a Asigura plata pentru Impozitul Minim ,
Vom Declara Bunurile Dumneavoastră Ca Un Cadou Cu mai mic Element de Valoare. Vă rugăm să Ne informați În Avans Dacă Aveți Cerințe pentru Postul de Valoare Înainte de Expediere .
Ne-am expediat La Ali Express Adresa lui Numai .Vă Rugăm Să Asigurați-Vă Că Adresa În Ali Express Este Chiar Adresa De Livrare !
După-Vânzare
- Toate Lucrurile Prin Stricte De Testare Înainte De Expediere .Și vă Garantăm Că este Bun ,vă Rugăm să Asigurați-vă că Pachetul Este În Situație Bună atunci Când A Semnăturii .
Dupa Ce Ai Primit Produsele ,Dacă Aveți Orice Probleme Cu Produsele , Vă Rugăm Să Ne Contactați În Orice Moment, Fără A Ezita În Loc De A Deschide Un Litigiu ,
- Vom Răspunde în Termen de 12 de Ore ,Și Vom Încerca Noastre cele mai Bune Pentru a vă Ajuta să Rezolve Întrebări sau Probleme .
Serviciul Nostru Scop Este De A Face Fiecare Client Să Aibă O Bună Experiență De Cumpărături .
Feedback-ul
- Dacă Sunteți Mulțumiți De Produs & Serviciu, Vă Rugăm Să Ne Dea Un Feedback Pozitiv Si Un Comentariu De 5 Stele,
Care Va Da Aduce O Mai Bună Șansă De A Dezvolta La Magazinul Nostru , Iar Noi Va Mulțumesc Și Să Încerce Mai Greu Să Te Servească Mai Bine .
- Dacă Nu Sunteți Mulțumit Cu Serviciul Nostru Sau Orice Alte Probleme , Vă Rugăm Să Ne Contactați Înainte De A Părăsi Feedback-Ul Și De A Deschide Un Litigiu ,
Vom Rezolva Problema Imediat !
Acesta Va Fi Mult Mai Apreciat Dacă Aveți Orice Sugestii Bune .
Contactati-Ne
- Dacă Aveți O Cantitate Mare Cerință , Vă Rugăm Să Găsi En-Gros Link-Ul Din Magazinul Nostru Sau Contactati-Ne Direct Pentru A Obține Reduceri .
- Dacă Aveți Orice Bun Plan de Cooperare, vă Rugăm să Căzut Liber Să Ne Contactați , Suntem Dispuși Să Vorbim Cu Tine Și de a Construi O Bun & de Colaborare de Lungă durată .

Principalele caracteristici

culoare:
Negru
Sursa De Alimentare:
USB,Brichetă de Mașină Slot
Compatibil Marca:
SONY,Meizu,LG,Universal,xiaomi,Apple,Samsung
De certificare a calității:
CE,PSE,CCC,UL,RoHS,TUV
Tip:
Încărcător De Mașină
Ieșire:
5V/2.1 A
Numărul De Model:
BC06S
Porturi USB:
2
Interfață De Ieșire:
USB
Suport De Încărcare Rapidă Tehnologie:
No
Intrare:
12V/2.5 A
Compatibil Model 1:
Pentru iPhone 7 6 6S 5 5S 5C SE 4S 4
Compatibil Model 2:
Pentru android
O Caracteristică:
Suport muzica MP3 format
Caracteristica B:
Suport Bluetooth stereo de redare muzică
Caracteristica C:
Suport pentru două sensuri de plug USB
Caracteristică D:
Oprire automată funcție de memorie

Alegerea clientului