• Novato
Foto personalizat imagini de Fundal 3D Relief Păun picturi Murale Hol Intrare, Coridor Hotel gazete de Perete Decor Acasă Flori Pasăre Copac

Foto personalizat imagini de Fundal 3D Relief Păun picturi Murale Hol Intrare, Coridor Hotel gazete de Perete

RON 86.96

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Foto personalizat imagini de Fundal 3 D Relief Păun picturi Murale Hol Intrare, Coridor Hotel gazete de Perete Decor Acasă Flori Pasăre Copac întrebări frecvente. 1, FAQ : Ce este acest wallpaper? Acest lucru este tapet foto. Pictura murala de fundal. pictura murala de perete. Nu tapet role. Nu un poster. Nu autocolante de perete. 2, FAQ : în Cazul în care clientul nu furnizează informațiile de dimensiune, Ce putem face? Dacă nu ne-a furnizat dvs. detaliu perete dimensiune termen de 24 de ore, vom personaliza tapet mural ca pe deasupra dimensiunea implicită. 3. FAQ : vreau sa cumpar un set de pictură murală de fundal, dimensiunea este de 1,8 m în lungime și 1,6 m lățime, ceea ce ar trebui să fac? Zona = 1,8 m x 1.6 m= 2,88 m 2 , Deci ar trebui să dispună de 3 metri pătrați.L-am vinde pe metru pătrat, nu role. Te rog, spune-ne de perete dimensiuni(Lungime si Latime). Ne-ar ajuta să calculeze cantitățile de care ai nevoie. 4. FAQ : Este murale tapet auto-adeziv? Datorită cerințelor vamale, adeziv tapet nu este inclus, vă rugăm să comandați de la magazinul de hardware locale. 5. FAQ : ma Poti ajuta sa fac o pictura murala de fundal ca imagine? Desigur, Aveți nevoie pentru a oferi o imagine și informații de dimensiune pentru noi, și thepicture trebuie să fie clar! 6 . FAQ : Este ansamblul mural ? Nr.Acesta va fi tăiat în mai multe bucăți pentru că s-ar putea potrivi pentru transportul maritim internațional și de a salva marfă pentru tine. Speranță pentru înțelegeri.
Feedback-ul trebuie descris proiectul cât de bine pot. Dacă am omis ceva, te rog lasă-mă să știu. Vă rugăm să e-mail-ne înainte de restituiri, dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., astfel încât să putem lucra. Cumpărătorii internaționale - vă Rugăm să rețineți : taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Restituire / returnare : Dacă doriți să facă schimb de obiecte primite, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primi elementul, iar produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.

Principalele caracteristici

Dimensiuni:
1 metru pătrat
Caracteristică:
Rezistent la apă,Rezistent la Mucegai,foarte Groasă,de Mediu Prietenos,3D,Formaldehidă liberă
Funcția:
Ignifug,anti-Fum,Umiditate-Dovada,izolare fonică,rezistent la apa,Izolație Termică,fonoabsorbante,Anti-static
Tip:
Imagini De Fundal Textile
Material:
Fibre de lemn tapet
Stil:
Clasic
Numărul De Model:
RQ1130-5
Model:
Da
is_customized:
Yes
Utilizare:
Divertisment,Comerț,Administrație,De Uz Casnic
Unitate De Încărcare:
Usd/Rola
Utilizarea:
Studiu
Tratament De Suprafață:
Relief
Tapet Textil Material:
Non-țesute

Alegerea clientului