• Novato
decoratiuni de craciun pentru casa+ Chineză Manopera Sculptură Verde Jad Ceainic Set 1 Ghiveci 1 Placă de 6 Cupa

decoratiuni de craciun pentru casa+ Chineză Manopera Sculptură Verde Jad Ceainic Set 1 Ghiveci 1 Placă de 6

RON 160.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Prieten drag,
Bine ati venit la magazinul meu! Suntem dispuși să facă afaceri cu tine ,în inima mea,prietenia este în primul rând ,de afaceri este cel de-al doilea pentru totdeauna.
1.după ce veți primi articole,vă rugăm să lăsați-mă de 4 stele și 5 stele bune feedback-ul cât mai curând posibil dacă sunteți mulțumit.Și apoi vom face același lucru pentru tine.
2.Vă rugăm să ne dea șansa de a rezolva orice problemă. Am înțeles că nu poate fi mulțumit cu mai multe elemente.Vă rugăm să ne e-mail în Primul rând înainte de a părăsi 1 stele și de 2-3 stele, feedback-ul rău .și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.
Am comoara despre clienții noștri evaluate, și va încerca mereu să te ajute.Deci, dacă aveți orice probleme,vă rugăm e-mail-ne imediat.
Shippment
1. Ne va livra elementele termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este de ajuns.
2. China Post Air mail.De obicei, acesta va fi ia 10-25 zile lucrătoare pentru a ajunge.
EMS, de Obicei, acesta va fi ia 8-18 zile lucrătoare pentru a ajunge .
Tot de atunci, de asemenea, depinde de viteza de livrare.
3. Elementele vor fi marcate ca "cadou" sau "eșantion" și cu o valoare mai mică pentru ușor de vămuire.
4. Ne va livra la adresa implicită în Escrow dacă nu ne informează,și un număr de telefon este important atunci când vă lăsați adresa dumneavoastră.
5. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente ,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
După Serviciu
Dacă găsiți orice probleme de calitate atunci când primiți element(e) de la noi.
Dacă aveți orice probleme, atunci când primiți bunurile dumneavoastră, vă Rugăm să ne contactați, fără a ezita în 3 zile.Desigur, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă Rugăm să trimiteți înapoi produs în termen de 14 zile .Vom fi bucurosi sa va schimb, înlocuirea sau rambursarea integrală a plății.Dacă vă place noastră produs(e) sau aveți orice întrebări cu ei, vă Rugăm să contactați-mă înainte de a oferta. Vom face tot posibilul pentru a face să vă ajute. Și veți primi răspuns în 24 de ore.

Principalele caracteristici

Tip:
Set
Numărul De Model:
1
Corpul Material:
Piatra De Jad

Alegerea clientului