• Novato
30pcs Pachet Diamant Montat Punct de Slefuire Cap Abraziv Sfat-Unelte de Slefuire Lustruire Ac Burnisher Masina de Gravat

30pcs Pachet Diamant Montat Punct de Slefuire Cap Abraziv Sfat-Unelte de Slefuire Lustruire Ac Burnisher Masina

RON 25.78

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Notificare pentru cumparatori din Federația rusă, NUMELE COMPLET ȘI ADRESA ENGLEZĂ : Am fost informat de către China Post ca toate comenzile să Federația rusă trebuie să arate numele complet al receptorului, și adresa trebuie să fie în limba engleză. Coletul nu poate fi livrat, dacă numele nu este afișat, și de transport maritim va fi amânată în cazul în care adresa nu este în limba engleză.
Vă Rugăm Să Rețineți : 1. Ca de computere diferite culori de afișare diferit, culoarea elementul real poate varia ușor de la imaginile de mai sus. 2.Măsurătorile reale de pe haine poate varia de la 1 cm la 3 cm din cauza sumă diferită de tesatura stretch când de măsurare.Vă mulțumesc pentru înțelegere.
Vacanta De Anul Nou Chinezesc Observa ! ! ! ! ! ! Dragi Cumparatori, Ne vom opri de transport maritim la 24 ianuarie, în 2018, la data de 5 Martie, în 2018. (2018/1/24 - 2018/3/5) Toate fabricile și compania de transport va avea timp de vacanță în această perioadă. Vă rugăm să nu plasați comanda daca te superi întârzierea de transport maritim. Vă mulțumesc!
30pcs Pachet Diamant Montat Punct de Slefuire Cap Abraziv Sfat-Unelte de Slefuire Lustruire Ac Burnisher Masina de Gravat
UN pachet 30buc au elemente.
3mm coadă
Despre Transport Economiei post timpul de livrare este, de obicei, 7-60 de zile, imediat după ce am trimis pachetul, vom primi numărul de urmărire, și va intra pe Ali Express pentru a arăta că comanda dvs. a fost expediat. Odată ce pachetul a fost acceptată de către țările de servicii poștale, detaliile vor fi, de asemenea, prezentate pe țări locale poștale de site-ul de urmărire. Dacă nu obține pachetul în timpul estimat de livrare, vă rugăm să ne anunțați, astfel încât să putem verifica cu serviciul poștal. Vă rugăm să fie pacient pentru livrare în orele de vârf ca serviciul poștal poartă volume foarte mari de colete, care pot provoca întârzieri. Plata dvs. este în siguranță cu Ali Express, cum este organizat într-un cont Escrow până când ordinul a fost livrat la tine. Dacă se stabilește că pachetul lipsește în tranzit, va vom oferi o înlocuire sau de restituire.

Principalele caracteristici

Lungimea Totală:
3mm coadă
Diametru:
3mm coadă
Tip:
Fata Moara
Nume De Brand:
FGHGF
Numărul De Model:
3mm coadă
gradul:
R0.1
Acoperire:
3mm coadă
Material:
Cap De Măcinare

Alegerea clientului