• Novato
În mișcare Cap Lumina la fața Locului Etapa de Iluminat Pentru Petrecere sau Mobile DJ

În mișcare Cap Lumina la fața Locului Etapa de Iluminat Pentru Petrecere sau Mobile DJ

RON 300.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.5 M (IEC) Fasole unghi : 13-gradul de fascicul) Dimensiuni (Lx Wx H) : 6. Ce vrei să declare mărfurile în vamă?
Am declara de Iluminat cu LED cu preț mai mic pentru a vă ajuta să plătească mai puțin impozit implicit. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Cine va plăti pentru taxe vamale?
Este cumpărător care ar trebui să plătească taxe vamale. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.În mișcare Cap Lumina la fața Locului Etapa de Iluminat Pentru Petrecere sau Mobile DJ Caracteristică : S60 la fața Locului este un mini Moving Head cu un luminos 60-Watt LED-uri sursă și optice avansate.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Mare de ieșire de lumină cu led 60w sursa dar compact de doar 3.

Principalele caracteristici

Plug Type:
UE Plug, Plug SUA, AU Priza, Priza UK
Tip De Element:
Etapă Efect De Iluminare
Stil:
Lumina de Scena DMX
Ocazie:
Scena profesionist & DJ
Nume De Brand:
MFL.
Numărul De Model:
S60
Tensiune:
90-240V

Alegerea clientului