• Novato
Pentru Meizu M5c Sticla 9H 2.5 D Premium Folie de protectie Ecran Pentru Meizu M5c / Albastru Farmec 5c 5.0 Capac de Siguranță Guard

Pentru Meizu M5c Sticla 9H 2.5 D Premium Folie de protectie Ecran Pentru Meizu M5c / Albastru Farmec 5c 5.0

RON 3.78

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Pentru Meizu M5c Sticla 9 H 2.5 D Premium Folie de protectie Ecran Pentru Meizu M5c / Albastru Farmec 5c 5.0" Capac de Siguranță Guard
Caracteristici :
1. Atingere delicata : adeziv Puternic, care poate face instalarea ușoară și atașați film ferm astfel încât să nu afecta ecranul tactil este sensibilitatea. Nu lasa nici bule de aer.
2. Oleophobic Coatin : protector are o acoperire oleophobic ce previne amprentele digitale și alte impurități și face film ușor de curățat.
3. Anti-Zero : de Înaltă Calitate Reale protector din sticla temperata.Realizate din sticlă călită, care este foarte ușor și rezistent la impact.
4. Anti-Shatter Film : Dacă rupt, Geamul se sparge în bucăți mici, care nu sunt ascuțite, făcându-l mai sigur decât alte produse din sticlă.
5. HD optice de transmisie : Ultra subțire de grosime,lumina rata de penetrare a 93.7% (Comparativ : Ochelari de 92%, Generale film protector 80%).
6. Duritate : 8~9 H Duritate Puternic, chiar și de obiecte ascuțite, cum ar fi cutite si cheile vor zgâria protector.
7. Margine : Netedă 2.5 D Margine Rotunjită.
1 X Temperat Pahar Ecran Protector de Față.
1 X servetele umede
1 X servetele uscate
Plata
1. Tot de plată este protejat de Escrow .Atunci când plasați o comandă, vă rugăm să plătească la timp. Vom aranja deliveras ce am primit plata dvs. mesaj.
2. Plata ta va fi eliberat numai după ce bunurile au fost livrate.Vă rugăm să nu?t vă faceți griji pentru a le cumpăra.
3. Mai multe ordine, mai competitiv preț.
Transport
Vom folosi în principal China post air mail / Hongkong post air mail /singapore post air mail/DHL/UPS/FEDEX/EMS.
China post air mail / Hongkong post air mail /singapore post de aer mai durează aproximativ 7-30 zile(sau mai mult) de obicei;
DHL/UPS/FEDEX nevoie de aproximativ 3-7 zile de la obicei; EMS durează aproximativ 7-15 zile de obicei.
Taxele vamale si de Asigurare
În mod normal, cumpărătorul nu trebuie să plătească orice taxe vamale. Ei declara ca un cadou și o valoare scăzută pentru a evita taxa.Dar, uneori, diferite țări au diferite politici. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale,vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc, cum ar fi Italia și Olanda. Dacă trebuie să plătească taxele vamale, este de datoria ta să-ți propria țară, cumpărătorul ar trebui să înțeleagă această situație. Cumpărătorii sunt responsabili pentru orice asigurare. Vă rugăm să ne contactați în avans dacă aveți nevoie.
Rambursare
Schimb Doar
1.Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile dumneavoastră, puteți face schimb de element,și a reveni articol trebuie să fie în starea inițială, cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate.
2.Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile după ce a primit dacă doresc să schimb defecte sau incorect elementele livrate.
Feedback-ul
1. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin Aliexpress cu numele tău/aliexpress ID & număr articol înainte de a comanda.
2. Ca un vânzător responsabil, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă. Vă rugăm să comunice cu noi înainte de a vă sunt de gând să ne lăsați un feedback-ul neutru.

Principalele caracteristici

culoare:
Transparent
Material:
sticlă călită
Utilizarea:
Telefon Mobil
Compatibil Marca De Telefon:
Meizu
Edge-to-Edge Acoperire:
Da
Caracteristici:
Ultra-subțire,rezistentă la Zgârieturi,Ușor de instalat
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Tip:
Față De Film
Nume De Brand:
Armoureagle
Pachet:
No
Real sticlă călită:
Da
cu instrumente de curățare:
Au
fabrica direct:
Da

Alegerea clientului