• Novato
Pentru Doogee X30 Sticla 9H de Protecție de Înaltă Calitate de Film de Explozie-dovada Ecran LCD de Protector Pentru Doogee X30 X30L Garda

Pentru Doogee X30 Sticla 9H de Protecție de Înaltă Calitate de Film de Explozie-dovada Ecran LCD de Protector

RON 3.98

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Pentru Doogee X30 Sticla 9 H de Protecție de Înaltă Calitate de Film de Explozie-dovada Ecran LCD de Protector Pentru Doogee X30 X30 L Garda
Caracteristici : Suprafata este anti-ulei de procesare (acoperire Oleophobic), astfel încât amprentele și ulei nu este ușor să rămână la suprafață, ușor de curățat. Lipirea complet automate de adsorbție poate fi repetată lipite pe Deplin transparente : foarte subtire, tratat chimic geam transparent. Duritatea suprafeței : suprafața are o duritate de 8-9h,este de 9 ori mai puternic decât pahare obișnuite. Instrument și cheile nu sunt reduceri atingere Delicata : spate de adezivi puternice, usor de instalat, aproape de ecran, și, prin urmare, nu afectează touch sensibilitatea ecranului tactil. Explozie-dovada, rezistent distrugă sticla se sparge în mici pericol părți, mai sigur decât alte produse din sticlă. Este mediu, nu adeziv de Înaltă definiție, duritate 9 H, rezistent la zgarieturi, rezistent la Explozie, anti-amprente Conținutul Pachetului : 1 X ecran de Sticlă protector Importantă 1/prieteni ruși amintiți-vă să utilizați numele complet sau este posibil să nu primiți pachetul din cauza personalizată nouă politică în țară. 2/transport către China post obișnuit pachet mic plus+, poate 't fi urmăriți după plece din China(mijloace pot fi nu pot fi urmăriți de tine), am f vrei să-full track vă rugăm să alegeți China post registrul e-mail de aer, care va costa bani, ambele au nevoie de aproximativ între 15 și 39 de zile lucrătoare pentru livrare, unele zone poate dura mai mult, cum ar fi Brazilia. 3/dacă te întâlnești cu orice problema, nevoie de ajutor de la noi, vă rugăm să don't fi ezitati sa ne contactati on-line, ne va ajuta să-l rezolve, vă rugăm să don't open litigiilor în termen de 60 zile. Toată lumea avea nevoie de două bucata temperat pahar ecran protector pentru a proteja telefonul, una pentru acum, folosind, un alt unul pentru a preveni accidentul.
Notificare :
1/vă Rugăm să citiți instrucțiunile înainte de a comanda, dacă există orice întrebare ,vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă vom răspunde cât mai curând posibil.
2/Acest produs nu't include taxa în țara dumneavoastră, astfel încât vom descrie ca un preț scăzut de produse pentru a vă ajuta să reduce banii de impozit. Depinde altă țară, nu toți trebuie să-l plătească.
3/vă Rugăm să asigurați-vă că numele dvs. de contact, adresa, cod postal si nr. de tel este corectă înainte de a comanda.mai ales pentru prieten rus, ar trebui să folosim numele complet sau ai castigat't primi pachetul.
Transport :
1/Ne va livra produsele în termen de 24-72 oră după plata sub control a riscului de Aliexpress.
2/Vom posta de transport număr de urmărire după expediere. Transport prin China post registrul e-mail de aer pot fi urmăriți tot drumul. De obicei, ia 15~39 zile lucrătoare , aer poate dura mai mult, cum ar fi Brazilia.
Returnare Și De Garanție :
1/Am asigurați-vă că toate bunurile din nou și a fost testat în stare bună înainte de expediere, atunci Când vei ajunge pachetul, vă rugăm să verificați pachetul la început. Dacă există orice problemă, vă rugăm să ne contactați imediat.
Feedback-ul :
1/Prieten, feedback-ul pozitiv (5 stele) este foarte important pentru noi. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Noi vă va ajuta să rezolve orice problemă. Știi că, indiferent spre partea dai de 3 stele, va fi arata ca feedback-ul negativ pentru noi, e foarte dăunătoare.

Principalele caracteristici

culoare:
Transparent
Material:
sticlă călită
Utilizarea:
Telefon Mobil
Caracteristici:
Dovada Zero
Cu Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul:
No
Compatibil Marca De Telefon:
Lenovo
Pachet:
No
Nume De Brand:
MAKISS
Tip:
Față De Film
Edge-to-Edge Acoperire:
No
Material:
sticlă călită
cu cutia pachetului:
Da

Alegerea clientului