• Novato
Zhui Stele 5D DYI toate Pătrat de gaurit cu Diamant Pictura Broderie de Desene animate Bufnita cruciulițe Pietre de Diamant Mozaic decor acasă

Zhui Stele 5D DYI toate Pătrat de gaurit cu Diamant Pictura Broderie de Desene animate Bufnita cruciulițe Pietre

RON 9.50

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Racorduri nevoie plat împotriva curat, nu au fisuri. DIY diamant pictura poate lucra si de a invata pentru a reduce stresul, de reglare emoțională, gândire activă, de a spori încrederea în sine. dacă doriți unei cantități mari de en-gros, vă rugăm să contactați cu noi, vom discuta despre prețul cu ridicata, modul de transport și așa mai departe cu tine.
[DIY Diamant pictura măsuri de Precauție]
1. Tariful : După ce mărfurile au sosit în țara dumneavoastră, se pot produce anumite tarife în unele țări. Descoperi bandă desenul de mai sus, veți vedea o mulțime de simboluri corespunzătoare de culoare de codificare.
[DIY diamant tablou caracteristic]
1. Deschideți cutia și verificați diamant elaboreze instrumente speciale.
Vă rugăm să cumpere în funcție de dimensiunea de care ai nevoie! Înainte de plată, vă rugăm să citiți cu atenție următorul conținut, se va garanta un fericit mergi la cumpărături. Această parte a tarifului trebuie să fie plătite de tine . Să taie o figură bună pe desene ține sortat, montat de avion din materialul de mai sus. După plata de succes, ne va livra bunurile în termen de 3-5 zile lucrătoare, marfa dumneavoastră va ajunge, de obicei, în 7 la 50 de zile lucrătoare. DIY pictura diamant este rafinat pentru a da la prieteni și cei dragi să-și exprime urări de bine pentru a partaja. În scopul de a crea un diamant perfect de pictură, desene pus împreună într-un singur loc în fiecare rând simboluri nu trebuie să rămână blocat diamante. Pentru a finaliza un bun diamant desen, pune-l în selecția de un cadru adecvat (restaurant nu oferă un cadru). Dacă țara dumneavoastră și zona nu sunt în țară de transport gratuit, puteți să contactați cu noi, va vom oferi cu cea mai buna metoda de transport maritim. Dimensiuni produs indicat în descrierea produsului în rășină burghiu pentru fabrica de profesionist producția de masă, dar, de asemenea, mici, acolo este inevitabilă defecte de foraj, vă Mulțumim pentru înțelegere! Cu rasina de diamant va fi mai mult, cu mai mult de 30%, mai puțin de foraj fenomen, în general, nu apar, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare. Daca nu stii ce culoare de a utiliza, vă rugăm să consultați tabelul de culori. În scopul de a scuti de presiune inventar, lot ne-am stabilit este mai mare sau egal cu 2 bucati. Agent de livrare : dacă ești străin, magazine online, va putem oferi transport agent servicii pentru tine. Dar există și alte cazuri poate fi amânată, de exemplu, vremea rea a întârziat sosirea în țara dumneavoastră și sistemul poștal întârzieri de expediere de la oficiul poștal local și așa mai departe. Vânzarea de diamante pictura este vândut fără probleme de calitate nu se mai întorc. Asamblate rasina model de diamant trebuie să ia punct în interiorul liniei, și apoi tăiați bucăți, pentru a asigura efectul de ansamblu. Compania noastră acceptă următoarele tranzacție : vânzare cu Amănuntul : vom accepta tranzacțiile de vânzare cu amănuntul de la toți clienții din peste tot în lume. DIY diamant pictura poate fi folosit pentru a decora camera de familie, face viața mai armonioasă. Desenul trebuie să fie păstrate curate, în caz Contrar, rezistența de aderență este afectat. En-gros : vom accepta comercializare en-gros de la toți clienții din peste tot în lume.
[DIY Diamant pictura etapele de producție]
1.
[Sfaturi]
1. De referință înainte de operație pași. Potrivit corespunzătoare coduri de culoare clema corespunzătoare de rășină incrustate cu diamante. Noi credem că putem ajunge la un acord satisfăcător. Pentru redirecționarea clienților, putem folosi, de asemenea, Rapid de Transport pentru transport, de obicei, în termen de 30 de zile poate fi servit. Procesul de producție este simplu puteți crea o perioadă scurtă de timp pentru a finaliza. Rășina de diamant necomestibile, nu lăsați copiii să se joace în scopul de a evita accidentele, cum ar fi înghițire.
Dragă, să acorde o atenție! Am vândut diamantul picturi sunt semi-produs finit care nu include rama!
Am vândut diamantul materiale de pictura este de rășină, întreaga modele de mozaic sunt forate cu o rășină diamant, hartă de bază cu adeziv de hârtie foto.

Principalele caracteristici

Dimensiune:
20x20cm, 25x25cm, 30x30cm, 40x40cm, 50x50cm, 60x60cm
Stil:
Europa
Ambalajul Extern:
Cutie De Culoare
Material:
Rășină
Panza Metoda De Ambalare:
Laminate
Forma de diamant:
Pătrat
Utilizarea:
Picturi
Cadru:
No
Forma:
Single
Nume De Brand:
Zhui Stele
Zona Lipirea:
Plin
Numărul de Culori:
30-45
Model Tip:
Animale

Alegerea clientului