• Novato
1BUC SC003 diametru Interior de 4-7MM Cupru Rigid Cilindrice de Cuplare Motor Piese de Alama Ax Cuplaj cu Manșon DIY Accesorii Motor

1BUC SC003 diametru Interior de 4-7MM Cupru Rigid Cilindrice de Cuplare Motor Piese de Alama Ax Cuplaj cu Manșon

RON 4.84

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


2 : Cumparatori care cumpara un element greșit ar trebui să contactați cu noi, în timp, cu toate acestea, dacă elementul greșit-am trimis și ai nevoie de noi pentru a o remedia,
Apoi, aveți nevoie pentru a obține toate costurile (include originale de marfă, taxele de manipulare și de transport de marfă de întoarcere, etc.)
3 : Schimbat returnare produse va fi taxat cu 15% taxă numai dacă elementul este la fel ca starea în care le-am trimis.Vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.
Căile de transport maritim :
Vom folosi în principal China Post a Economiei de Aer e-Mail pentru a livra coletul.
Dacă aveți orice întrebare cu privire la plată,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.
Timp de livrare doar pentru referință.
3 : Europa țara : 15-55 zile lucrătoare.Apoi ați putea să ne contactați pentru după vânzarea de servicii.
Transport :
Ne va livra în afară de colete în termen de 1-3 zile după plata aprobate.
Daca nu este pe stoc,avem nevoie de un pic de timp pentru a procesa și ne va lăsa o notificare sau mesaje pentru asta.Dacă orice deteriorat,vă rugăm să tac fotografii ca probe în primul rând.Vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv.
Noi nu plătim taxe vamale percepute de la obiceiurile locale.
Material alamă, diafragma eroare de 0,03 mm (de bază neglijabil), prin gaura de design, 2 diafragma lungime de jumătate de cuplare a dispozitivului de cuplare!
Acesta este utilizat pe scară largă în motor, metal, mucegai și transmisii mecanice.Vom încerca să rezolve problema până când sunt îndeplinite.Și comentarii utile pentru alți clienți.
Dacă aveți orice probleme cu plata,ai putea obține ajutor de la acest link.
1 : statele UNITE ale americii : 10-39 zile lucrătoare.
Aproximativ timp de transport maritim în diferite țări de mai jos este doar pentru informarea dumneavoastră, care este estimat, nu este garantat.Memento prietenos Stimați clienți : Dacă ordinul nu depășește 5 dolari , vom alege economice logistica , Ea nu poate urmări furnizarea de informații, transportul și livrarea nevoie de o lungă perioadă de timp , ușor să-și piardă pachete la jumătatea drumului, În scopul de a asigura respectarea termenelor de logistică și beneficiul nostru, vă Rugăm să cumpere efectiv suma totală a elementului de peste $5 (puteți cumpăra diferite produse împreună),
Lungimea acestui cuplaj este de 22mm
Diametrul exterior se bazează pe trei tipuri : 14mm, 16mm si 20mm
Cuplarea rigidă este de 90 de grade fixare de design, care este fixat prin patru motorul de metri. Cumpărătorul trebuie să plătească pentru taxa de transport pentru a expedia articole din spate. este foarte important pentru magazinul nostru.
4 : Alte țări : 15-55 zile lucrătoare.
2 : Canada : 15-55 zile lucrătoare.
Vă rugăm să ne contactați în primul rând dacă există orice probleme cu comanda dumneavoastră înainte de a deschide dispute. Sau putem returna banii înapoi.
Element ca descrie : 5 stele
comunicare : 5 stele
Viteza de transport maritim : 5 stele
. Vă rugăm să înțelegeți!
Comanda plasata pe week-end sau de vacanță vor fi expediate luni sau în următoarea zi lucrătoare.
Vom folosi Economiei globale de Transport maritim, astfel încât nu putem oferi numere de urmărire.
Fiecare dintre racorduri este livrat cu patru metri de șurub, fiecare dintre care are un sistem de închidere cheie
Pachetul include : 1buc cuplare și 4 șuruburi 1 cheie
Dimensiune caietul de sarcini :
Următoarele 11 tipuri, de cuplare cu diametru de 14mm, lungime este de 22mm : 4mm cu 4mm = o parte diafragma 4 mm, cealaltă parte cu diametrul de 4mm; (folosind M4 șurub set) 4mm cu 5mm = o parte diafragma 4mm, de cealaltă parte a diafragmei 5mm; (folosind M4 șurub set) 4mm 6mm = o parte diafragma 4 mm, cealaltă parte cu diametrul de 6 mm; (folosind M4 șurub set) 5mm la 5mm = o parte diafragma 5mm, de cealaltă parte a diafragmei 5mm; (folosind M4 șurub set) 5mm 6mm = o parte diafragma 5mm, de cealaltă parte a diafragmei 6mm; (folosind M4 șurub set) 5mm la 8mm = o parte diafragma 5mm, de cealaltă parte a diafragmei 8mm; (folosind M4 șurub set) de 6mm cu 6mm = o parte diafragma 6mm, de cealaltă parte a diafragmei 6mm; (folosind M4 șurub set) de 6mm la 8mm = o parte a diafragmei 6 mm, de cealaltă parte diafragma 8 mm; (folosind M4 șurub set) 8mm la 8mm = o parte diafragma de 8 mm, de cealaltă parte diafragma 8 mm; (folosind M4 șurub set) 7mm la 8mm = o parte diafragma 7mm, de cealaltă parte a diafragmei 8mm; (folosind M4 șurub set) 7mm la 7mm = o parte diafragma 7mm, de cealaltă parte a diafragmei 7mm; (folosind M4 șurub set) de Plată :
Acceptam plata de mai jos.

Principalele caracteristici

Diametru Interior:
4mm cu 4mm, 4 mm la 5 mm, 4mm 6mm, 5mm la 5mm, 5mm 6mm, 5mm la 8mm, 6mm 6mm, 6 mm la 8 mm, 8 mm la 8 mm, 7 mm la 7 mm, 7mm la 8mm
Numărul De Model:
sc003
Flexibil sau Rigid:
Rigid
Material:
Alama

Alegerea clientului