• Novato
metalic de Aur Dantelă Asieta, aur croșetat dantelă de ornamente florale cu frunze, de aur venise dantelă asieta 1yard

metalic de Aur Dantelă Asieta, aur croșetat dantelă de ornamente florale cu frunze, de aur venise dantelă asieta

RON 11.18

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Stimate Domnule/Doamnă Cum zboară timpul!Noastră Festivalul de Primăvară se apropie, vă Rugăm să fie informat că noastra de vacanta de Anul Nou Chinezesc este programată după cum urmează : f rom Feb 5st,2018 să Feb 22st,2018.asta e să spun,vom reveni la birou pe 22 Feb end,2018(vineri). În imposibilitatea de a trimite produsele în timpul perioadei dacă aveți orice lucruri,vă rugăm să nu ezitați să contace cu noi, dacă aveți ceva urgent pentru a obține un răspuns în timpul de vacanță,vă rugăm să contace cu noastre de vânzări iesle de ali express mesaj,ea va da un răspuns în termen de 24 de ore, te Rog iartă-mă pentru deranj. AN NOU FERICIT vă Mulțumesc foarte mult!
DESPRE PRODUSE
CALITATE DE TOP PUTEȚI GĂSI ÎN PIAȚA MONDIALĂ! Abosolutely superba dantela tesatura cu cele mai uimitoare de design.
Puteți folosi aceste piese uimitoare de rochii de mireasa, bridemaids rochie, fata rochie de flori, nunta alergatori de masă, decoruri nunta, ambreiaj de mireasa, voal de mireasa, diadema...Lasă-ți inspiră munca!
CULOARE
aur
DIMENSIUNE
aproximativ 2,6 centimetri în lățime , pretul este pentru un singur curte(o curte=0.91 metru). putem trimite-l în două sau mai multe piese daca ai comandat mai multe de metri, dacă aveți nevoie de un întreg continuu bucata vă rugăm să ne lăsați un mesaj . TOATE DANTELE SI ORNAMENTE-AU TĂIAT MÂINILE, VĂ RUGĂM SĂ ÎNȚELEGEȚI O DATĂ CĂ ESTE SCURTCIRCUITAT LA MASĂ.
PENTRU EN-GROS ACCEPTABIL
Vă rugăm să contactați-mă pentru preturi en-gros .
I MPORTANT NOTĂ
Aceste elemente cut de mâini, uneori poate 1-3 centimetri de susținere , vă rugăm să înțelegeți.
DUPĂ VÂNZARE ȘI FEEDBACK
Vom reuși acest magazin cu cinstit și greu workding, sperăm că totul merge bine cu toate transacations, marfuri, transport maritim, după vânzare. Dar știm că se întâmplă lucruri, vă rugăm să înțelegeți dacă întârzierile la transport, și tot personalul va aprecia dacă ați ne dea o șansă de a face dreapta pe ea, cred că va nevel fi lăsați în jos. TE ROG NU DESCHIDE UN CAZ SAU DISPUTĂ ÎNAINTE DE A MĂ CONTACTA PENTRU SLOVE LUCRURI! VĂ RUGĂM SĂ NU NE DEA O RATĂ SCĂZUTĂ SAU STELE DE REVIZUIRE ÎNAINTE DE A ÎNCERCA CELE MAI BUNE NOASTRE DE A REZOLVA PROBLEME.
Pentru cei care va lasa-ne cu feedback-uri pozitive, mulțumesc foarte mult in avans! Generozitatea ta va fi perle de commpany istorie.
Vă mulțumesc foarte mult

Principalele caracteristici

Tip De Produs:
Dantela
Decor:
Dantela
Caracteristică:
Eco-Friendly
Material:
100% Poliester
Technics:
Brodate
Lățime:
2.6 inches
Numărul De Model:
dantelă asieta
Tesatura Tip:
se amestecă

Alegerea clientului