• Novato
2000pcs Chiuveta Tip Micro USB 5Pins Putere Mufe Soclu Telefon Mobil de Date Micro USB Conectori de Putere

2000pcs Chiuveta Tip Micro USB 5Pins Putere Mufe Soclu Telefon Mobil de Date Micro USB Conectori de Putere

RON 210.52

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă

Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare. Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorecte mărfuri transportate,vă rugăm să ne contactați plângând 5 zile de la primirea mărfurilor. Mod diferit,în diferite Țări,Diferite Primi Timp,vă Rugăm să alegeți mod de transport maritim în funcție de cerințe. Pentru a accelera dvs. Ne-am angajat să o satisfacție de 100% . Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc.Dropshipping este binevenit,vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.
Transport
1.
De Garantare Și Rambursare
1. Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR . Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri.
Daca nu aveti unul va avea nevoie de un foarte mic set de Șurubelniță, puteți cumpăra aceste pe magazinul nostru împreună.
Transport și predarea
1. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar.Dacă nu primiți coletul în 30 zile,vă rugăm să ne contactați,vom investiga.Comanda dumneavoastra va fi expediat în termen de 2-6 zile lucrătoare după ce vom primi plata.
NOTĂ : Această D-pad-ul se va potrivi NUMAI scoici, care a venit cu un transformarea D-pad-ul (Argint, MW3, GOW3).
Check out noastre de alte listări pentru mai multe piese personalizate!
Este necesară instalarea, și în scopul de a instala aceste piese va trebui să ia în afară controlerul. Deoarece feedback-ul dvs. Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat., puteți face schimb de produsele primite. Se va lua doar 1 minut. de procesare a comenzilor, vă rugăm să includă scopul de cantitate,număr,primesc adresa,codul poștal,numărul de telefon, în toate formele de plată. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Asigurați-vă că pentru a lăsa numărul de telefon, atunci când completează informațiile cumpărător. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Vă mulțumesc!
Caracteristici :
Refresh controler cu un nou look!
Îmbunătăți funcționalitatea controller
Culoare : Crom 4colours (disponibile )
NOTĂ : ACEASTĂ D-PAD-UL SE VA POTRIVI NUMAI OPERATORI CARE AU DEJA UN TRANSFORMAREA DPAD - NU SE VA POTRIVI ÎN VÂRSTĂ SCOICI!!
Instalare necesare (trebuie să deschidă controller pentru a instala)
Descriere :
*Această Chrome Red transformarea d-pad-ul pentru controller Xbox 360 este sigur de a oferi operatorului un proaspăt, aspect unic!
*Vă rugăm să rețineți că, în scopul de a instala această piesă, va trebui să ia în afară controlerul.
Feedback-ul
1. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului . trebuie să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea comenzii.
2000pcs Chiuveta Tip Micro USB 5 Pins Putere Mufe Soclu Telefon Mobil de Date Micro USB Conectori de Putere
Satisfactia Clientului
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Și tu ar trebui să plătească toate taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială.Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.Un transport de notificare cu numărul de urmărire va fi trimis la tine de îndată ce comanda dvs. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. Articolele pot fi returnate pentru schimb dacă niciunul om-a făcut probleme de calitate,dar exclude orice diodă laser,lentile cu laser,produse originale noi, care nu au nici o garanție.

Principalele caracteristici

Numărul De Model:
micro usb jack
is_customized:
Yes
Produse De Stare:
Stoc
Tip:
Cabluri USB

Alegerea clientului