• Novato
25pcs Micro USB V8 Port cu PCB pentru Telefon, Comprimat tip B USB Micro Power Plug de Date

25pcs Micro USB V8 Port cu PCB pentru Telefon, Comprimat tip B USB Micro Power Plug de Date

RON 39.98

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Feedback-ul
1. De returnare este responsabilitatea cumpărătorului . Feedback-ul negativ nu rezolva nimic. Puteți verifica mărfurile în cazul în care este în tranzit prin urmărirea NR . Toate modalități în Aliexpress sunt acceptabile.Vă mulțumesc!
Caracteristici :
Refresh controler cu un nou look!
Îmbunătăți funcționalitatea controller
Culoare : Crom 4colours (disponibile )
NOTĂ : ACEASTĂ D-PAD-UL SE VA POTRIVI NUMAI OPERATORI CARE AU DEJA UN TRANSFORMAREA DPAD - NU SE VA POTRIVI ÎN VÂRSTĂ SCOICI!!
Instalare necesare (trebuie să deschidă controller pentru a instala)
Descriere :
*Această Chrome Red transformarea d-pad-ul pentru controller Xbox 360 este sigur de a oferi operatorului un proaspăt, aspect unic!
*Vă rugăm să rețineți că, în scopul de a instala această piesă, va trebui să ia în afară controlerul.
Transport și predarea
1. trebuie să ne contactați în termen de 5 zile de la primirea comenzii. Și tu ar trebui să plătească toate taxele de expediere suportate și produsele returnate trebuie să fie păstrate în starea inițială. Ne-am angajat să o satisfacție de 100% .Comanda dumneavoastra va fi expediat în termen de 2-6 zile lucrătoare după ce vom primi plata. Mod diferit,în diferite Țări,Diferite Primi Timp,vă Rugăm să alegeți mod de transport maritim în funcție de cerințe.Dropshipping este binevenit,vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru,feedback-ul Negativ nu poate rezolva nimic. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Cea mai mare parte, timpul de procesare poate fi de la 3 la 15 zile lucrătoare. Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorecte mărfuri transportate,vă rugăm să ne contactați plângând 5 zile de la primirea mărfurilor.
Check out noastre de alte listări pentru mai multe piese personalizate!
Este necesară instalarea, și în scopul de a instala aceste piese va trebui să ia în afară controlerul.
25pcs Micro USB V8 Port cu PCB pentru Telefon, Comprimat tip B USB Micro Power Plug de Date
Satisfactia Clientului
Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare.Cumparatorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Cumpărătorul este responsabil pentru orice asigurare crezi că este necesar. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs.
Transport
1. Suntem întotdeauna dispuși să lucreze lucruri. Vom plăti pentru transport de înlocuire înapoi la tine, dacă schimbul este solicitat., puteți face schimb de produsele primite.
Daca nu aveti unul va avea nevoie de un foarte mic set de Șurubelniță, puteți cumpăra aceste pe magazinul nostru împreună.Un transport de notificare cu numărul de urmărire va fi trimis la tine de îndată ce comanda dvs. Timpul de procesare pentru o anumită ordine variază în funcție de tipul de produs și statutul de stoc. de procesare a comenzilor, vă rugăm să includă scopul de cantitate,număr,primesc adresa,codul poștal,numărul de telefon, în toate formele de plată. Dacă aveți o problemă cu comanda dumneavoastră vă rugăm să ne contactați în primul rând.Dacă nu primiți coletul în 30 zile,vă rugăm să ne contactați,vom investiga. Se va lua doar 1 minut. Articolele pot fi returnate pentru schimb dacă niciunul om-a făcut probleme de calitate,dar exclude orice diodă laser,lentile cu laser,produse originale noi, care nu au nici o garanție. Deoarece feedback-ul dvs. Pentru a accelera dvs.
De Garantare Și Rambursare
1.
NOTĂ : Această D-pad-ul se va potrivi NUMAI scoici, care a venit cu un transformarea D-pad-ul (Argint, MW3, GOW3).

Principalele caracteristici

Numărul De Model:
micro usb jack

Alegerea clientului