• Novato
Transport gratuit 5sets 6pini electrice auto 2,3 mm cu mufă de cablu cabluri de locuințe conector cu pinii

Transport gratuit 5sets 6pini electrice auto 2,3 mm cu mufă de cablu cabluri de locuințe conector cu pinii

RON 14.00

Accesibilitate
Într-o formă accesibilă


Element Descriere : 5 X 6 modul conector de sex feminin de locuințe și introduce 30 X feminin terminale
Adaugă fir sevice : putem oferi cablajul servicii de prelucrare, vă rugăm să cumpere de la următorul link : Default : Termostabilitatea sârmă 20cm, 0.5mm2, și nu ezitați să ne contactați dacă doriți alte specificații fire. Element de imagini :
Produse conexe : 1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.
2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.
3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.
Shippment :
Element sunt expediate în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata integrală este stabilit. Dacă nu puteți obține elementele în timp, vă rugăm să contactați-ne în primul rând, vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând. Va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal. uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță. Dacă nu puteți obține noastre de e-mail după 48 de ore, vă rugăm să verificați spam-ul sau contactati-ne cu alte mail.
Contact :

Principalele caracteristici

culoare:
5sets, 10sets
Numărul De Model:
HDY067-2.3-21

Alegerea clientului